Volodimir Zelenski Explica Situatia Ingrijoratoare a Razboiului din Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre situatia foarte dificila cu care se confrunta in momentul de fata Ucraina din cauza razboiului cu Rusia, iar asta pentru ca atacurile constante, cu bombaradmente fara oprire, genereaza multe victime si distrugeri.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre discutiile pe care le-a avut cu partenerii din NATO si UE care trimit munitie si tehnica militara pentru a sustine apararea pe care reuseste sa o faca armata ucraineana.

“M-am întors din regiunea Herson – ziua mea a fost dedicată în primul rând acestei regiuni a noastră.

Situația de securitate: răspunsurile noastre la bombardamentele inamice din regiunea Herson, luptele cu contrabaterie și tot ce fac soldații noștri pentru ca ocupantul să știe că nu vom ierta sau uita teroarea.

Sunt recunoscător tuturor celor care ajută la restabilirea normalității vieții după răul rusesc. Tuturor celor care, chiar și în zone atât de dificile, continuă să muncească și să dea de lucru, tuturor celor care ne ajută soldații.

Pe trenul nostru Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia – apropo, mulțumesc întregii echipe a puternicei noastre căi ferate – am participat online la reuniunea Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, cu participarea liderilor tuturor statelor UE. și președintele Consiliului European Charles Michel.

Am subliniat pașii puternici făcuți de parteneri. Dar am remarcat și lucruri care, din păcate, nu ne permit să grăbim eliberarea teritoriilor, nu ne permit să grăbim sfârșitul războiului.

Sunt sigur: partenerii au auzit poziția Ucrainei. Slavă tuturor celor care luptă acum pentru libertate!

Slavă tuturor celor care ne apără regiunea Herson, regiunea Mykolaiv, regiunea Odesa, regiunea Dnipropetrovsk, Zaporijia, Donbasul, regiunea Harkiv, regiunea Sumy, regiunea Cernihiv și toată Ucraina! Glorie Ucrainei!