America Express: DISPERAREA Concurentilor si Anuntul de ULTIMA ORA privind Finala de la Antena 1!

America Express DISPERAREA Concurentilor Anuntul ULTIMA ORA Finala Antena 1

America Express, cel mai popular reality show al momentului in Romania, are foarte multe secrete despre care fanii emisiunii nu stiu, iar asta pentru ca ele stau foarte bine ascunse in spatele camerelor de luat vederi, dar Laura Giurcanu a decis sa vorbeasca despre ceea ce se intampla departe de ochii oamenilor.

America Express induce o senzatie de disperare pentru foarte multi dintre concurenti, ea fiind alimentata de dorinta ca ei sa ramana in competitie si sa castige premiul ce mare, insa separat de asta, concurentii reusesc sa se distreze si sa exploreze cultura locala, intrand in contact cu oamenii pe care ii intalnesc.

Antena 1 a reusit sa creeze o emisiune care genereaza interes in randul a milioane de romani din intreaga tara, insa America Express este totusi o competitie in care concurentii trec prin provocari foarte intense, totul pentru a castiga banii care le sunt pusi la dispozitie, dar si pentru gloria de a isi depasi oponentii.

America Express are deja programata finala, aceasta urmand a avea loc saptamana viitoare, iar Antena 1 va transmite totul in mod oficial pentru milioanele de fani din intreaga tara, care sunt dornici sa urmareasca tot ceea ce s-a intamplat in ultimele zile de competitie, asa ca va fi interesant de vazut tot.

Laura: “Disperarea de a rămâne în concurs era mult alimentată de ce trăiam noi și nu s-a văzut..de cât de mult ne plăceau oamenii, de cât de mult ne plăcea să fim acolo.” Laura și Sânziana vorbesc despre momentele care nu au fost difuzare pe post în episodul 34 din Podcastito Express, iar tu îl poți vedea integral în AntenaPLAY.