BANCA Transilvania: 3 AVERTISMENTE Oficiale de ULTIMA ORA Aduse in Atentia Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania a emis 3 avertismente oficiale de ultima ora pentru clientii din Romania, iata ce este adus in imediata noastra atentie acum.

BANCA Transilvania 3 AVERTISMENTE Oficiale ULTIMA ORA Atentia Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania a decis sa publice 3 avertismente de ultima ora pentru toti clientii din intreaga Romanie, cea mai mare institutie financiara din Romania si Europa de Est, incercand sa ii ajute pe romani sa nu devina victime ale fraudelor. In ultimele zile, cei de la BANCA Transilvania au emis mai multe informari oficiale pentru ca numarul fraudelor a crescut substantial in Romania, deci e nevoie ca oamenii sa fie extrem de vigilenti in fata celor care vor sa le faca rau.

BANCA Transilvania ii avertizeaza pe toti clientii cu privire la persoanele care ne apeleaza telefonic si se prezinta ca reprezentanti ai bancii, vorbindu-ne despre investitii cu castiguri mari si transferuri de bani catre diverse conturi pentru a le face. Daca ni se recomanda sa instalam in calculatoare, sau telefoane, aplicatii precum AnyDesk, BANCA Transilvania ne recomanda sa inchidem imediat apelul, pentru ca este vorba de o frauda, acestea fiind folosite pentru a ni se fura banii.

BANCA Transilvania: 3 AVERTISMENTE Oficiale de ULTIMA ORA Aduse in Atentia Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania ne atentioneaza deasemenea sa fim extrem de vigilenti cu privire la clipurile video deepfake, adica acele clipuri video facute cu sisteme de inteligenta artificiala, ele folosind imaginea unor persoane reale, pentru a transmite informatii false. Practic, cu inteligenta artificiala se creeaza un clip video fals in care apare o persoana foarte cunoscuta, care pare sa recomande investitiile in anumite actiuni, criptomonede, dar BANCA Transilvania ne avertizeaza sa nu ne incredem in ele.

BANCA Transilvania ne recomanda deasemenea sa analizam extrem de atent orice fel de mesaje care vin prin email, SMS, retele sociale, WhatsApp, si care par sa fie de la banca pentru a ni se cere informatii personale, de identificare la institutie. Conform celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa ignoram mesajele de acest gen, pentru ca ele nu vin de la banca, iar singurul scop este de a extrage informatii de la noi, pentru ca furturile de bani sa fie mult mai usoare.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau informatii detaliate care ne ajuta sa ne protejam de oricine vrea sa ne faca rau si sa ne lase fara banii din conturi, iar sfatul meu ar fi sa va uitati cu mare atentie la ele, pentru a va proteja eficient.