Survivor 13 Martie 2024: Anunturile PRO TV pentru Noul Episod Difuzat Live!

Survivor pe 13 martie 2024 continua, iar anunturile PRO TV pentru noul episod difuzat live, vin sa ne dezvaluie ceea ce se va intampla in provocarile pregatite.

Survivor 13 Martie 2024 Anunturile PRO TV Noul Episod Difuzat Live

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, continua pe 13 martie 2024 live pe PRO TV cu un nou episod, iar cel din aceasta seara va fi extrem de interesant, sau cel putin asta ne anunta trustul media care a decis sa dezvaluie si cateva dintre surprizele pregatite pentru noi.

Survivor incepe in aceasta seara cu un joc de imunitate la care vor participa vedetele care se afla in competitie, iar asta pentru ca provocarile continua in fiecare zi in cadrul noului sezon All Stars care este derulat in momentul de fata la PRO TV, iar asteptarile sunt extrem de mari in randul fanilor din toata Romania.

Survivor 13 Martie 2024: Anunturile PRO TV pentru Noul Episod Difuzat Live!

Andrei Ciobani intra in competitia pentru imunitate de la Survivor All Stars cu asteptari foarte mari, victoria Faimosilor de ieri dandu-i curajul de a crede ca incluziv in cazul jocului pentru imunitate de la competitia PRO TV exista sanse reale de a obtine o victorie care sa scape intregul trebui de la eliminare astazi.

Survivor All Stars are pregatite extrem de multe provocari pentru faimosii care se intrec in momentul de fata in cadrul acestei competitii, iar asta pentru ca exista si orgolii foarte mari in joc, insa cu toate acestea, ramane de vazut care dintre triburi va reusi intr-adevar sa obtina tot ceea ce isi doreste acum.

Miza crește! Jocul se intensifică! Urmărește Survivor ALL STARS. Astăzi, de la 21:30 pe PRO TV! Diseară, Andrei Ciobanu are speranțe mari, după victoria Faimoșilor: ”Să câștigăm jocul de imunitate, să legăm trei victorii”. Faimoșii se bucură de recompensa câștigată la Survivor All Stars. Mâncare și masaj, în mijlocul junglei.