iOS 9.3 beta 6 si public beta 6 au fost lansate

iOS 9.3 beta 6 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind initial disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si pentru utilizatorii programului de testare beta a sistemului de operare.

Indiferent in care dintre cele doua situatii va aflati, puteti instala iOS 9.3 beta 6 prin sistemul Actualizare Software, Software Update, deschizand aplicatia Settings, Configurari, si navigand catre meniul General > Software Update, General > Actualizare Software.

Din pacate compania Apple evita in continuare sa specifice noutatile implementate pentru utilizatori in actualizarile beta, asa ca deocamdata nu stim ce aduc nou iOS 9.3 beta 6 si public beta 6, insa daca vor fi descoperite schimbari, le veti gasi in acest articol.

iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

UPDATE: Asa instalezi iOS 9.3 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch.