OnePlus 5 – imaginea care confirma noul design

OnePlus 5 apare astazi intr-o imagine publicata pe internet, unul dintre prototipurile aflate in dezvoltare fiindu-ne prezentat in toata splendoarea sa.

OnePlus 5 este cel mai asteptat smartphone al acestei veri, iar asta pentru ca el promite sa aduca specificatii de top la un pret extrem de competitiv. Vorbim aici despre un OnePlus 5 care vrea sa se lupte cu iPhone 7 si Samsung Galaxy S8, desi pretul sau de vanzare ar trebui sa fie cu cateva sute bune de dolari sub cele percepute de catre Samsung si Apple.

Pana cand OnePlus 5 va fi lansat oficial, compania confirmand aparitia in vara, astazi avem ocazia de a vedea o imagine cu unul dintre prototipurile aflate in dezvoltare. Imaginea de mai jos cu acest prototip al OnePlus 5 confirma faptul ca el urmeaza sa aiba o camera duala integrata, aceasta caracteristica fiind zvonita in repetate randuri, iar acum pare sa fie confirmata.

iPhone 7 Plus care o camera duala, multe alte terminale Android au una, iar OnePlus 5 trebuia sa vina cu o asemenea caracteristica pentru a fi cu adevarat competitiv. Desigur ca nu se stie ce fel de calitate va avea aceasta camera a OnePlus 5, insa teoretic ea ar trebui sa fie suficient de buna pentru a atrage atentia utilizatorilor interesati.

OnePlus 5 – imaginea care confirma noul design

Separat, aceasta imagine cu OnePlus 5 ne confirma din nou si design-ul pe care cei de la OnePlus ar dori sa il foloseasca pentru smartphone. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre o combinatie de elemente de design ale iPhone 7 si ale terminalelor HTC, ele facand din OnePlus 5 un terminal familiar pentru multi aflati in cautarea unui smartphone.

Cei de la OnePlus s-au facut cunoscuti prin preturile foarte mici pentru produsele competitive, dar si prin copierea unor design-uri, iar OnePlus 5nu va face exceptie de la regula aceasta. OnePlus 5 ar fi totusi o exceptie de la regula pretului mic, deoarece unele surse spun ca smartphone-ul ar putea costa chiar si 650 de dolari cand va fi lansat.

“Our source also had a few things to say on pricing, revealing that the OnePlus 5 will use “more costly components” and that OnePlus is “looking at a significantly higher price point due to components and design”. Our source does note that pricing is not yet confirmed, but that it will definitely be higher than previous devices in order to “signal competitiveness with the biggest brands” and could be as high as $650.”

Un OnePlus 5 cu pret de 650 de dolari nu va fi la fel de cautat precum modelele anterioare, care erau dorite tocmai pentru ca erau foarte ieftine. In aceste conditii OnePlus 5 ar putea fi un esec rasunator, dar ramane de vazut ce va reusi sa faca OnePlus pentru a obtine vanzari bune de la acest smartphone.

OnePlus 5 design prototip