Cum sa rezolvi problema cu aplicatia Youtube pe blackra1n RC3

Din pacate noul RC3 al blackra1n nu e tocmai lipsit de probleme, foarte multi oameni au intampinat dificultati in a folosi aplicatia Youtube. Problema este intalnita la iPhone 2G/3G/3GS, cei cu iPod-uri nu au semnalat inca asemenea dificultati in a viziona filme pe youtube. Iata cum puteti rezolva problema.

Pasul 1

Daca aveti un telefon cumparat de la un Carrier Oficial folositi cartela acelui operator pentru a activa telefonul, insa daca aveti nevoie de hacktivare treceti la pasul urmator.

Pasul 2

Downloadati Push Fix de aici , apoi instalati-l. Instalarea se face via Mobile Terminal folosind comanda dpkg -i PushFix.deb. Este foarte important sa aveti privilegii de administrator pentru a instalat push fix, fara privilegii de administrator NU POATE FI INSTALAT FIX-UL! Pentru a afla cum puteti avea privilegii de administrator consultati tutorialul acesta.

Pasul 3

Restartati telefonul, puteti face asta folosind SBSettings cu optiunea Restart sau o puteti face tinand apasate concomitent butoanele Sleep/Wake si Home pana va apare logo-ul Apple pe ecranul telefonului.

Pasul 4

Dupa reboot pentru unii este posibil sa nu mai mearga WiFi-ul, nu va panicati, se poate rezolva. Trebuie sa faceti un Reset Network Settings, iata cum : deschideti telefonul si navigati catre Settings>General>Reset> Reset Network Settings.

Dupa restart totul va reveni la normal si aplicatia Youtube va functiona fara probleme.