Cyder 2 – instalati aplicatii din Cydia direct de pe PC

Cyder 2 este continuarea proiectului Cyder care consta intr-un program pentru Windows care dadea posibilitatea utilizatorilor de iPhone/iPod Touch jailbreak-uit sa instaleze fisiere .deb din Cydia dar si cele copiate de pe internet, in telefon direct din calculator fara a fi necesara conectarea telefonului la internet, deschiderea Cydia sau instalarea vreunui alt program in telefon. Practic programul downloadeaza fisierele din Cydia si le transfera intr-un folder al Cydia denumit autoinstall, dupa copierea lor trebuie dat un restart telefonului si aplicatiile vor fi automat instalate.

Cyder 2 vine acum cu un nou layout, cateva functii noi si din punctul meu de vedere e cea mai simpla metoda de a instala fisiere .deb in telefon sau din Cydia daca nu aveti conexiune la internet. Cyder 2 spre deosebire de prima versiune are acum optiunea de a copia toate sursele din Cydia direct in program usurandu-va astfel munca de a adauga manual sursele din nou, dar adauga si o optiune de a copia o anumita aplicatie impreuna cu toate “dependintele” sale, adica cu restul fisierelor ce trebuie instalate pentru ca respectiva aplicatie/patch/add-on sa functioneze corespunzator.

Deocamdata programul este in faza beta, va pun la download versiunea RC1 a Cyder 2, nu l-am folosit dar cu prima versiune a programului m-am descurcat bine, fara probleme/erori deci ar trebui sa mearga bine si aceasta.

Pentru cei interesati programul poate fi downloadat de aici : [download id=”8″]

Daca il utilizati lasati va rog cateva impresii.

Aveti mai jos un video demonstrativ :