iOS 4.3 – performante, probleme, impresii generale

De vreo saptamana folosesc iOS 4.3 pe al meu iPhone 4 insa o versiune jailbroken cu sn0wbreeze 2.3 facut de iH8sn0w. Pana acum am scris cateva articole in care va spuneam ca am avut niste probleme cu flash LED-ul camerei insa per total aceasta a fost singura problema majora cu iOS 4.3 pana acum. Sistemul se misca destul de ok, nu e la fel de fluid ca pe iOS 4.0.1 si daca deschid vreo 8 – 10 aplicatii in background incepe sa se simta lag-ul. Safari are tendinta de a functiona destul de greoi daca deschid mai mult de 4 pagini insa am observat ca butonul Home nu mai face chiar atat de multe probleme ca de obicei.

Incep sa cred ca iOS 4.2.1 a fost primul semn al “castrarii” iPhone 4 inaintea lansarii iPhone 5 iar iOS 4.3 nu face decat sa imi confirme teoria. Nu se misca mult mai bine decat iOS 4.2.1 insa imbunatatiri exista dar de indata ce iOS 5 va fi disponibil, iPhone 4 va lua locul terminalului iPhone 3GS. Pana in momentul de fata, dintre toate noile functii ale iOS 4.3 nu am folosit decat Personal HotSpot iar aceasta functie o am disponibila dupa activarea optiunii modem(de la Orange) in abonament deoarece MyWi sau TetherMe refuzau sa functioneze. Safari nu incarca paginile chiar atat de repede precum ar trebui sa o faca cu NitroJavascript, insa din fericire nu am probleme cu autonomia bateriei desi recent am auzit spunandu-se ca NitroJavascript ar afecta autonomia.

Daca m-ati intreba, v-as recomanda sa treceti la iOS 4.3 deoarece terminalul vostru va functiona ceva mai bine si poate pentru voi Safari va avea performante mai bune.