O mica problema cu notificarile si cateva statistici pentru iDevice.ro

De cand am iOS 5 am observat o problema putin cam deranjanta din punctul meu de vedere. Notificarile push pentru aplicatii nu functioneaza bine atunci cand se face trecerea de la o retea Wi-Fi la o retea 3G chiar daca respectiva conexiune 3G este deschisa “sub” cea Wi-Fi. Si la aplicatia iDevice.ro, si la Twitter sau FaceBook am observat ca daca treceam de pe Wi-Fi pe 3G nu primeam notificare pentru un mesaj trimis la scurt timp dupa schimbarea conexiunii insa notificarile urmatoare le primeam fara probleme. Nu stiu daca ati intampinat asa ceva sau nu insa la mine problema se manifesta, impreuna cu sunetul intarziat pentru anumite notificari.

A doua parte a discutiei se va axa pe iDevice.ro si situatia sa actuala. Ma bucur sa vad ca in momentul de fata peste 7000 de utilizatori acceseaza zilnic iDevice.ro si ma bucur la fel de mult sa stiu ca aproape 4000 dintre voi sunt abonati la notificarile Push trimise de aplicatia iDevice.ro. iDevice.ro aduna cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iDevices din Romania si vreau sa va multumesc voua ca ati facut din iDevice.ro cel mai citit blog tehnologic din Romania.

Avand in vedere numarul mare de utilizatori abonati la notificarile Push va anunt ca in perioada urmatoare veti primi mai putine notificari deoarece am depasit numarul lunar de mesaje push pe care le pot trimite gratuit si tot ceea ce se trimite de maine incolo se plateste si este destul de scump. Daca nu primiti push chiar la fiecare articol asta nu inseamna ca articole noi nu sunt publicate pe blog, iDevice.ro este actualizat in mod constant si chiar daca notificarile vor veni mai rar pentru cateva zile, site-ul va fi actualizat la fel de des.

Va multumesc din nou si va astept aici zilnic, va fi o vara foarte foarte interesanta avand in vedere ca mai multe versiuni beta ale iOS 5 vor fi disponibile si cel mai probabil vom afla si mai multe informatii despre posibilul iPhone 5. Pe langa informatii am pregatite si cateva surprize pentru voi in cursul verii asa ca va recomand sa stati prin preajma.