Samsung Galaxy S II vandut in peste 5 milioane de exemplare

    Acum doar 3 saptamani va anuntam ca Samsung Galaxy S II a fost vandut in nu mai putin de 3 milioane de exemplare in lumea intreaga. Astazi vin si va anunt ca dispozitivul celor de la Samsung a adunat peste 5 milioane de vanzari in intreaga lume, un record in materie de vanzari pentru compania asiatica. Samsung Galaxy S II a reusit sa atinga 3 milioane de vanzari in doar 55 de zile fata de cele 85 trecute in cazul terminalului Samsung Galaxy S. Cei de la Samsung sustin ca Samsung Galaxy S II va intrece recordul de 10 milioane de vanzari stabilit de Samsung Galaxy S in mai putin de 7 luni si avand in vedere actuala popularitate acest lucru este cat se poate de credibil. Compania sustine ca Samsung Galaxy S II este si lider de piata in 10 tari europene insa nu prezinta nici un fel de statistica in acest sens.

     Samsung Galaxy S II este in momentul de fata cel mai popular smartphone Android si a avut parte de vanzari foarte mari probabil pentru ca nu a avut nici un concurent pe masura. iPhone 4 este disponibil de peste 1 an de zile pe piata iar majoritatea utilizatorilor isi doresc ceva nou. Daca iPhone 5 ar fi fost lansat in iunie atunci poate vanzarile Samsung-ului nu ar fi fost atat de mari dar acest lucru nu s-a intamplat iar Apple a pierdut si Samsung a castigat cateva sute de mii de utilizatori. Acum Samsung este pe val insa ramane de vazut cum vor sta lucrurile dupa lansarea iPhone 5.

      Avand in vedere anuntul celor de la Samsung, este foarte posibil ca Apple sa fi vandut mai putine smartphone-uri decat compania asiatica in ultimul trimestru iar Samsung sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri.