Confirmat: iPhone 4S are 512 MB RAM precum iPhone 4 si iPad 2

    In aceasta seara cei de la iFixit au reusit sa dezasambleze un terminal iPhone 4S al companiei Apple pentru a vedea ce se ascunde sub vechiul design al terminalului iPhone 4. V-am spus in acest articol lucrurile neinteresante insa acum vorbim despre ceea ce conteaza cu adevarat. In imagine avem chip-ul A5 al iPhone 4S, chip care este implementat si in tableta iPad 2 si aduce: un procesor dual-core de 800 MHz(pentru 4S), 512 MB RAM si un chip grafic ale carui performante sunt de aproape 7 ori mai bune decat in cazul iPhone 4.

How ’bout a close-up of that Apple A5 chip. 1 GHz Dual-core processor with 512 MB of DDR2 RAM… Yowza.

How do we know it’s 512 MB? Check out the marking, specifically E4E4, denoting two 2 Gb LPDDR2 die—for a total of 4 Gb—or 512 MB.

If Siri has an address, this is it. Though iCloud integration can be used with any iOS 5 device, Siri only works with dual-core devices.

    Acum e oficial, iPhone 4S are 512 MB RAM insa deocamdata nimeni nu s-a plans ca noul dispozitiv al celor de la Apple ar avea de suferit din cauza acestei cantitati de RAM. Cei care au facut review-uri noului terminal au raportat ca performantele sunt mult mai bune decat in cazul iPhone 4 desi RAM-ul a ramas la fel deci optimizarile facute de catre Apple in iOS 5 isi spun cuvantul. Acum urmeaza sa aflam mai multe informatii despre camera de 8 megapixeli a noului dispozitiv, camera pe care cei de la iFixit o vor demonta in urmatorele ore.