Cosmote anunta preturile pentru iPhone 4S, va avea dispozitivul de maine in magazinele din intreaga tara

  La aproape o saptamana dupa deschiderea sesiunii de precomenzi pentru iPhone 4S la Orange si Vodafone, operatorul Cosmote a publicat in sfarsit preturile la care poate fi achizitionat noul dispozitiv al Apple. Mai jos aveti comunicatul de presa trimis astazi de catre Cosmote iar in imaginea de mai sus aveti preturile. Pentru Orange si Vodafone gasiti aici lista de preturi.

COSMOTE Romania lanseaza noul model iPhone 4S in data de 11 noiembrie. iPhone 4S este disponbil incepand de la 799 RON (TVA inclus) pentru modelul de 16GB si de la 1.229 RON ( TVA inclus) pentru modelul de 32 GB, impreuna cu planul tarifar COSMOTE Adventure.

Stim ca in Romania noul iPhone 4S este foarte asteptat atat de fanii iPhone, cat si de catre cei care apreciaza interfata prietenoasa si toate aplicaţtile care transforma fiecare utilizare a acestuia intr-o experienta extraordinara. Clientii se pot bucura acum de caracteristicile uimitoare ale noului dispozitiv, disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos din intreaga tara, impreuna cu planuri tarifare atractive, create special pentru a beneficia la maxim de capacitatile telefonului.”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer al COSMOTE Romania.

Cei interesati, pot testa terminalele incepand cu dupa-amiaza zilei de maine, joi, 10 nioembrie, in 250 de magazine COSMOTE si Germanos din intreaga tara.

iPhone 3GS este si el disponibil pentru 1.999 RON ( TVA inclus) fara abonament si incepand de la 279 RON ( TVA inclus) impreuna cu abonamentul COSMOTE Adventure pe 2 ani.