Apple blocheaza refacerea stocurilor pentru Apple TV pana pe 8 martie

Apple TV 3G stock

  S-a zvonit in ultimele luni ca Apple ar urma sa lanseze un nou model al Apple TV si se pare ca pe data de 7 martie am putea vedea acest produs impreuna cu tableta iPad 3. Cei de la Appleinsider sustin ca in anumite magazine din SUA Apple a blocat refacerea stocurilor pentru noul produs pana in data de 8 martie, exact dupa conferinta de prezentare a iPad 3. Imaginea de mai sus a fost facuta in magazinul online al Apple si ceea ce vedem acolo resellerii vad de cateva saptamani de zile deoarece stocurile de Apple TV-uri sunt la un nivel scazut de mult timp in Europa si nu numai.

For three consecutive weeks, the Cupertino-based company has failed to make good on its promissory to restock indirect channel partners with fresh inventory of the existing $99 Apple TV product, say people familiar with matter.  Instead, partners and channel members have seen Apple push back deliveries each consecutive week by one additional week — a practice that almost always foreshadows a formal discontinuation of a product ahead of new models.

  Desi nimeni nu poate confirma faptul ca Apple TV 3G ar urma sa fie prezentat atunci, exista totusi informatii care dau de inteles ca noua versiune a produsului ar urma sa vina cu un procesor dual-core capabil sa redea filme in format 1080p si ar urma sa aiba integrat asistentul personal Siri. Mai multe vom afla pe 7 martie la ora 20:00 cand va astept pe iDevice.ro sa discutam despre tot ce urmeaza sa fie prezentat atunci.