Samsung refuza sa licentieze tehnologiile companiei Apple

  Acum doua zile v-am spus ca Apple a facut oferte de licentiere catre Samsung si Motorola cerand intre 5 – 15$ pentru fiecare terminal Android vandut de catre cele doua companii. Cifra reprezinta aproximativ 1 – 2.5% din pretul fiecarui terminal si oferta ar fi fost facuta impotriva dorintelui legendarului CEO Steve Jobs. Samsung a fost prima companie care a raspuns ofertei de licentiere si desigur ca Apple a fost intampinata de un refuz care probabil va veni si din partea companiei Motorola deoarece sansele incheierii pasnice a proceselor dintre companii erau destul de mici.

Samsung Electronics is showing no signs of compromising with Apple in their patent dispute; rather, the company appears ready to go for broke in what it increasingly sees as a do-or-die battle. 

“No compromise!’’ Shin Jong-kyun, the head of the firm’s telecommunication division, told The Korea Times Wednesday after a meeting of senior company officials.

  Presupun ca Apple nu isi va revizui oferta de licentiere si va continua sa castige procese impotriva companiei Samsung, lucru care a devenit deja destul de banal din pacate.