Dell se pregateste sa lanseze un smartwatch

  Smartwatch-urile au devenit in doar cateva luni produse estrem de populare, extrem de interesante pentru multe companii mari, produse de nisa pe care multe companii isi doresc sa le aduca pe piata. Dupa gigantii producatori de terminale mobile, acum cei de la Dell sunt interesati sa produca un smartwatch, cel putin asta sustin britanicii de la The Guardian. Sam Burd, vicepresedintele diviziei de personal computin din cadrul Dell, a afirmat intr-un interviu pentru publicatie ca Dell exploreaza ideea lansarii de smartwatch-uri in momentul de fata si posibila aducere pe piata a unor asemea dispozitive nu este exclusa.

But the piece that’s interesting is that computers are getting smaller. Having a watch on your wrist – that’s pretty interesting, pretty appealing. There’s a lot of discussion about how that fits into wearable devices like we’ve seen with Google Glass and watches. We’re looking at a world of lots of connected devices, we haven’t announced anything, but we are looking at the technology in that space.

  Piata smartwatch-urilor este destul de mica in momentul de fata, insa cu sute de milioane de potentiali clienti, companii se gandesc la faptul ca miliarde de dolari pot fi obtinuti din asemenea produse si desigur ca incearca sa gaseasca metode de a le dezvolta. Deocamdata doar Apple, Samsung si Google au reusit sa genereze interes vis-a-vis de asemenea produse, desi Apple nici macar nu a anuntat lansarea unui asemenea dispozitiv. V-am explicat aici cum am ajuns sa imi doresc un smartwatch testand unul pentru doar doua zile si n-as regreta deloc achizitionand un Pebble sau un iWatch.