Iata o lista detaliata de tweak-uri actualizate pentru a fi compatibile cu evasi0n7 si iOS 7

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

  Sunteti cel mai probabil constienti de faptul ca evasi0n7 a fost dezvoltat fara ca saurik si dezvoltatorii de aplicatii si tweak-uri pentru Cydia sa isi poata actualiza pachetele pentru a fi compatibile cu iOS 7 si noua solutie de jailbreak. Acest lucru genereaza neplaceri pentru majoritatea posesorilor de iDevice-uri deoarece un numar extrem de mic de tweak-uri, plugin-uri si aplicatii din Cydia sunt compatibile cu iOS 7 si evasi0n7. Incet dezvoltatorii isi actualizeaza creatiile, insa procesul este de durata si, avand in vedere ca ne aflam in perioada Craciunului, este nevoie de rabdare.

  Mai jos aveti o lista cu tweak-uri actualizate pentru a fi compatibile cu iOS 7 si evasi0n7, ea fiind actualizata periodic. Va recomand sa consultati lista aceasta impreuna cu acest articol pentru a sti daca tot ceea ce instalati din Cydia va functiona pe terminalul vostru.

CODURI DE REDUCERE de 20% pentru MII de PRODUSE!!!