Activare MMS pe iPhone 2G – UPDATED

Acest tutorial va activa capabilitatea de a folosi MMS pe iPhone 2G insa setarile pentru MMS trebuie sa le introduceti singuri.

Din pacate repo-ul ispazio este picat asa ca am updatat tutorialul cu o metoda care functioneaza.

Pasul 1

Deschideti Cydia, adaugati sursa aceasta :  . Daca nu stiti cum sa adaugati surse, consultati articolul acesta : http://www.zaone.info/2009/10/25/cum-sa-adaugi-sources-in-cydia/ . Dupa ce ati adaugat sursa mergeti la search si cautati Enable MMS on 2G, va va aparea acolo, apoi instalati-l.

Pasul 2

Apasati butonul reboot pentru a restarta telefonul si asteptati.

Pasul 3

Intrati in Settings>Messages si verificati daca aveti optiunea de MMS activata.

IMG_0076

Pasul 4

Daca va apare optiunea ca activata, mergeti in Settings>General>Network> Cellular Data Network si introduceti setarile pentru telefonul vostru. Daca folositi telefonul pe un Carrier Oficial este posibil sa nu aveti optiunea Cellular Data Network, caz in care folositi tutorialul acesta pentru a o activa.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

Articolul precedentCum sa instalezi ultrasn0w fara conexiune la internet
Articolul următorCum sa activezi optiunea Cellular Data Network
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.