Prima Pagina activare Activare MMS pe iPhone 2G – UPDATED

Activare MMS pe iPhone 2G – UPDATED

Acest tutorial va activa capabilitatea de a folosi MMS pe iPhone 2G insa setarile pentru MMS trebuie sa le introduceti singuri.

Din pacate repo-ul ispazio este picat asa ca am updatat tutorialul cu o metoda care functioneaza.

Pasul 1

Deschideti Cydia, adaugati sursa aceasta : http://repo.sinfuliphone.com . Daca nu stiti cum sa adaugati surse, consultati articolul acesta : http://www.zaone.info/2009/10/25/cum-sa-adaugi-sources-in-cydia/ . Dupa ce ati adaugat sursa mergeti la search si cautati Enable MMS on 2G, va va aparea acolo, apoi instalati-l.

Pasul 2

Apasati butonul reboot pentru a restarta telefonul si asteptati.

Pasul 3

Intrati in Settings>Messages si verificati daca aveti optiunea de MMS activata.

IMG_0076

Pasul 4

Daca va apare optiunea ca activata, mergeti in Settings>General>Network> Cellular Data Network si introduceti setarile pentru telefonul vostru. Daca folositi telefonul pe un Carrier Oficial este posibil sa nu aveti optiunea Cellular Data Network, caz in care folositi tutorialul acesta pentru a o activa.

Daca intampini alte probleme care nu sunt acoperite de acest tutorial te rog sa ma intrebi folosind pagina de suport aflata aici.

 • Mile

  Cred ca au scos cei de la ispazio programelu asta:(

 • @Mile: Tot ce se poate,aboneaza-te la comentarii sau revino mai tarziu, o sa caut sa vad poate o gasesc pe vreun alt repo sau poate si-a schimbat ispazio url-ul la repo.

 • zaone

  So m`am tinut de cuvant, si am gasit alta metoda de a activa MMS pe 2G, sa o dai si altora care vor pentru ca din cate am vazut putini stiu de ea.

 • JC

  pai care e noua metoda?

  So m`am tinut de cuvant, si am gasit alta metoda de a activa MMS pe 2G, sa o dai si altora care vor pentru ca din cate am vazut putini stiu de ea.

  Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2009/10/25/activare-mms-pe-iphone-2g/#ixzz1wctMAUD7
  Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial