Gull1hack intra in beta testing

Gull1hack, exploit-ul care dupa developerii germani care l-au gasit ar trebui sa jailbreak-uiasca permanent orice iPhone 3GS cu bootrom nou, intra incepand de astazi in perioada de beta testing, baietii cautand deja oameni care sa le incerce programele.

In cursul zilei de ieri a fost postat un nou video demonstativ pe site-ul lor in care the Gull1hack Team incerca sa ne demonstreze cum functioneaza exploit-ul si cat de repede se face jailbreak-ul, iar pentru testarea veridicitatii faptului ca totul s-a petrecut pe un iPhone 3GS cu bootrom nou au folosit F0recast pentru a verifica device-ul.

Cu toate astea, MuscleNerd de la Dev Team, prin intermediul a 2 tweet-uri : 1,2 : a calificat video-ul ca fiind un fake datorita unei discrepante de 16 secunde cand F0recast arata imediat in timpul reboot-ului detaliile telefonului. Acum echipa vrea sa treaca la pasul urmator pentru a demonstra ca totul e adevarat si vor oferi programul spre testare unor beta testeri alesi de ei. Mai mult ei se lauda ca au modificat blacksn0w pentru a functiona cu firmware 3.1.3 si au modificat fuzzyband pentru a putea face downgrade de baseband la 05.11.07 pe iPhone 3GS.

Pentru a face parte din beta testing tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la gull1hack@gmx.net cu : modelul telefonului vostru, firmware-ul instalat si versiunea de baseband pe care o aveti, iar echipa va va contacta daca veti fi selectat. Eu am trimis un e-mail, sunt foarte curios daca imi vor raspunde si ce vor spune in e-mail.

Articolul precedentiPad-ul va intrece vanzarile pentru iPhone?
Articolul următorFlash-ul consuma foarte mult din bateria telefonului
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.