iPhone OS 3.2 SDK beta 4 fara comenzi pentru camera frontala

Acum mai bine de 2 saptamani va spuneam ca iPhone OS 3.2 SDK beta 3 contine mai multe informatii despre functii care nu se regasesc inca in iPad/iPhone si ar putea fi introduse in viitorul iPhone 4G care urmeaza sa fie lansat la vara. E bine, un utilizator al 9to5mac a descoperit ca respectivele functii nu se regasesc si in versiunea beta 4 a iPhone OS 3.2 SDK, deci Apple fie incearca sa induca lumea in eroare fie a facut o mare greseala pe care a corectat-o odata cu lansarea noului beta.

Este arhicunoscut faptul ca Apple are echipe de marketing si PR extrem de bine pregatite si intotdeauna reuseste sa creeze un mare hype inaintea oricarei lansari chiar daca produsele pe care le lanseaza ajung sa lase lumea mai mult dezamagita. Totusi tinand cont de modul in care Apple isi priveste produsele poate ca introducerea unei camere frontala pentru viitorul iPhone 4G este o asteptare total nerealista.

Mai sunt cateva luni pana la keynote-ul Apple din vara si in mod sigur vor aparea noi si noi indicii in legatura cu iPhone 4G insa mai mult ca sigur 90% dintre ele vor fi false asa ca nu va faceti sperante prea mari indiferent ce informatii cititi.

Articolul precedentSteve Jobs : omul de 5.5 miliarde de $ de la Apple
Articolul următoriPad de vanzare pe eBay
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.