redsn0w 0.9.5 beta 2 update

redsn0w 0.9.5, programul cu ajutorul posesorii de iPhone 3G pot face jailbreak pentru iPhone OS 4.0 beta 1, a fost updatat de MuscleNerd in cursul zilei de ieri pentru a corecta anumite buguri pe care din cate se pare aceasta versiune de redsn0w le poseda.

Update-ul rezolva problemele cu trimisul/primitul SMS-urilor sau problemele cu folosirea internetului pe telefon, sau cel putin in teorie ar trebui sa le rezolve, insa MuscleNerd recomanda ca inainte de folosirea acestei noi versiuni a redsn0w sa faceti un nou restore pentru a scapa de bugurile vechi care nu pot fi reparate prin folosirea acestui program.

Modul in care MuscleNerd updateaza redsn0w imi da de inteles ca lucreaza intens la imbunatatirea programului, poate pentru a-l face compatibil si cu iPhone 3GS si de ce nu pentru a testa diferite exploit-uri in iPhone OS 4.0, ca un preambul al programului de jailbreak ce va fi lansat in vara odata cu disponibilitatea finala a iPhone OS 4.0.

Redsn0w 0.9.5 beta 2 functioneaza doar pe Mac OSX, numai cu iPhone OS 4.0 beta 1 si exclusiv cu iPhone 3G asa ca nu va aventurati sa il downloadati daca nu indepliniti toate conditiile enumerate anterior. Daca totusi le indepliniti puteti downloada redsn0w 0.9.5 beta 2 de aici : [download id=”41″]

4 COMENTARII

  1. @zaone: da intradevar dar poate sa trezesc si cei de la apple sa scoata alta versiune de 4.0 si sa poata fi folosita si pe windows si instalata de oricine nu doar de developeri…:(