Vesiunea finala a PwnTunes disponibila in Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WpPrKuUghw[/youtube]

Versiunea finala a PwnTunes, aplicatia care va permite sa folositi iPad/iPhone/iPod Touch-ul vostru pe post de USB flash driver, dar inlocuieste totodata o buna parte din functionalitatea iTunes, este disponibila in sfarsit in Cydia la pretul de 9.99€, poate putin cam mare pentru ceea ce face aplicatia.

Cu PwnTunes puteti :

  • Copia pozele din Camera Roll in orice calculator;
  • Copia muzica din iPad/iPhone/iPod Touch in PC si viceversa, din PC in terminal;
  • Sincroniza melodiile copiate cu aplicatia iPod din terminal, odata muzica copiata in folderul potrivit, aceasta va fi automat sincronizata cu aplicatia iPod;
  • Folosi telefonul ca un USB stick, practic puteti copia absolut orice in el si pentru a accesa continutul aveti nevoie doar de cablul USB.

Toate asteaprin simpla conectare a iPad/iPhone/iPod Touch-ului vostru la calculator, fara a mai deschide vreun alt program/aplicatie. Din pacate aceasta comoditate nu e gratuita, aplicatia costa 9.99€, un pret prea mare zic eu desi aplicatia este destul de utila pentru oricine. Ramane la atitudinea voastra daca sunteti dispusi sa platiti pretul pentru a beneficia de optiunile PwnTunes, iar daca o cumparati lasati va rog cateva impresii intr-un comentariu.

1 COMENTARIU