Concurs : castiga unul dintre cele 3 coduri pentru aplicatia ImageBrowser

ImageBrowser e o aplicatie interesanta pentru iPhone/iPod Touch care in mare imita functia Reader a noului Safari 5 doar ca intr-o cu totul alta maniera. Daca in Safari 5 functia Reader selecteaza si afiseaza doar textul dintr-o pagina, ei bine ImageBrowser face exact invers si inlatura orice text dintr-o anumita pagina pentru a va afisa pe terminal doar imaginile prezente in respectiva pagina.

ImageBrowser e foarte simpla de folosit, deschide aplicatia, scrieti adresa la care doriti sa mergeti, si pentru a vedea doar imaginile din respectiva pagina web apasati iconita din dreapta adress bar-ului care seamana cu o camera si va vor fi afisate exclusiv imaginile. ImagBrowser va da totodata posibilitatea de a salva imaginea pe care o vizionati sau toate imaginile din pagina in Camera Roll sau in aplicatie insesi, iar pentru a le tine departe de ochii indiscreti ai altor persoane puteti seta o parola.

ImageBrowser poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 1.59€ de aici.

Concursul se va desfasura pana maine 10.06.2010 la ora 14:00, cand ii voi alege pe cei 3 castigatori ale codurilor care va dau posibilitatea de a downloada gratuit aplicatia ImageBrowser din AppStore.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul “Particip” si la comentariu sa treceti o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta. Daca nu treceti o adresa de e-mail valida nu am cum sa va trimit codul asa ca fiti foarte atenti.

UPDATE : Castigatorii sunt : Haiduc Cristian, petrica si bobo.

Va multumesc pentru participare si sper ca data viitoare sa fiti si mai multi!