Feriti-va de iTunes 9.2!

iTunes 9.2 este disponibila pentru download inca de aseara si to de aseara v-am avertizat sa NU faceti update la iTunes 9.2 pentru ca va bloca jailbreak-ul facut cu Spirit si va trebui sa faceti restore telefonului, sa dezinstalati iTunes 9.2 si sa reinstalati iTunes 9.1 pentru a putea face jailbeak cu Spirit.

Dev Team a confirmat oficial ca iTunes 9.2 afecteaza jailbreak-ul facut cu Spirit atat pentru cei care au deja un terminal jailbroken cu Spirit cat si pentru cei care se gandesc pe viitor sa faca jailbreak cu Spirit asa ca abtineti-va de la a instalat iTunes 9.2 si asteptati pana saptamana viitoare cand va fi disponibil iOS 4.0 final, iPhone 4 si cel mai probabil program de decodare si jailbreak pentru iOS 4.0.

Avertismentul de mai sus se aplica atat pentru cei care detin o tableta iPad cat si pentru cei care au un iPhone/iPod Touch carora le-au facut/vor sa le faca jailbreak cu Spirit.

8 COMENTARII

  1. zaone vreau sa ma lamuresti si pe mine de ceva te rog.cand imi voi putea folosi 3gul sa vorbesc la el? am 3.1.3 05.12.09 si 05.09 .multumesc

  2. omg, eu am facut update-ul inainte sa citesc acest post!, am si sincronizat telefonul meu care are jailbreak facut cu spirit…pana acum nu vad vreo diferenta…ce ar trebui sa vad daca mi-a fost afectat telefonul de noul Itunes?