redsn0w 0.9.5 beta 5-2 disponibil

Dimineata va spuneam ca o noua versiune a redsn0w este in lucru iar prin aceasta veti putea implementa cateva optiuni chiar din momentul in care faceti jailbreak si iata ca aceasta versiune a fost lansata de Dev Team. redsn0w 0.9.5 beta 5-2 functioneaza DOAR cu iPhone 3G/iPod Touch 2G, face jailbreak NUMAI pentru iOS 4.0 si va da posibilitatea sa activati urmatoarele optiuni :

  • Multitasking;
  • Optiunea de a schimba wallpaper-ul din SpringBoard;
  • Activarea procentajului bateriei.

Aceste optiuni nu sunt suportate nativ de iPhone 3G si iPod Touch 2G in iOS 4.0 insa daca faceti jailbreak cu aceasta versiune de redsn0w le puteti activa prin simpla bifare a lor in casutele corespunzatoare din redsn0w. Deocamdata eu NU va recomand sa faceti update la iOS 4.0 decat daca aveti un telefon neverlocked sau nu va pasa daca va decodat telefonul sau nu!  Un tutorial pentru jailbreak cu redsn0w gasiti aici, desigur ca trebuie sa folositi firmware-ul corespunzator pentru iOS 4.0.

redsn0w 0.9.5 beta 5-2 poate fi downloadat de aici :

[download id=”51, 52″]

Articolul precedentAplicatii gratuite sau la pret redus 19.06.2010
Articolul următorDecodare, activare si jailbreak in iOS 4.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.