iH8sn0w a reusit sa faca jailbreak pe iOS 4.0 unui iPhone 3GS cu bootrom nou

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWc_d2C5TME[/youtube]

Clipul video de mai sus reprezinta o demonstratie facute de iH8sn0w pentru un program de jailbreak cu ajutorul caruia toti posesorii de iPhone 3GS cu bootrom nou vor putea trece la iOS 4.0 jailbroken. Acesta metoda va functiona doar pentru cei care au salvate SHSH-uri pentru firmware 3.1.2 deoarece vor fi nevoiti sa treaca pe firmware 3.1.2 pentru a putea face restore la iOS 4.0 jailbroken. Cei care sunt pe firmware 3.1.3 si nu pot reveni la firmware 3.1.2 deoacere nu au SHSH-uri nu vor putea folosi aceasta metoda pentru a trece la iOS 4.0 jailbroken.

Aceasta noua solutie de jailbreak va fi tethered adica la restart va trebui sa o rulati din nou pentru a face jailbreak telefonului, in esenta va fi o situatie similara cu cea dinaintea aparitiei Spirit care facea jailbreak complet. Deocamdata iH8sn0w lucreaza la perfectionarea solutiei si dezvoltarea unui program care sa implementeze exploit-ul si nu a spus o posibila data pentru lansare acestuia.

Aceasta solutie de jailbreak se aplica doar pentru iPhone 3GS cu bootrom nou, pentru restul device-urilor, inclusiv iPhone 3GS cu bootrom vechi, nu aveti nevoie de ea. Pentru a verifica ce bootrom aveti folositi iDetector.

13 COMENTARII

  1. damn.. am SHSH doar pt 3.1.3 nu si pt 3.1.2 (eram n00b atunci in ale iphonului)

    anyway nu e mare pierdere.. asteptam varianta full untethered inclusiv pt 3.1.3

  2. ZAONE,AM VRUT SA FAC DOWNGRADE DE LA ISO 4 LA 3.1.3 INSA IMI DA EROARE 3492 AM IMPRESIA…ORICUM E DIFERITA DE ALTE ERORI:) CAND AVEAM 3.1.2 AVEAM SHSH SALVAT IN CYDIA PENTRU 3.1.3 …:)AM SALVAT CU UMBRELA PTR 3.1.2 SI TOT DEGEABA..IMI DA EROARE CAND VREAU SA FAC DOWNGRADE…STII CUMVA DE LA CE ESTE?

  3. te rog frumos sa ma ajuti, da-mi un id de mess ceva,am facut exact cum scria in acel topic al tau, in fisierul host am scris acel server de apple apoi in command prompt …si tot degeaba,poate nu am scris pe randul care trebuia nush…ma poti ajuta?

  4. In sfarsit vesti bine si pentru mine. Chiar nu ma deranjeaza daca este tethered jailbreak pentru ca eu unul inca sunt pe blackra1n, chiar nu ma deranjeaza sa rulez programul la fiecare restart pentru ca sincer, nici nu vad de ce ar trebui sa ii dam restart telefonului.