iH8sn0w a reusit sa faca jailbreak pe iOS 4.0 unui iPhone 3GS cu bootrom nou

13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWc_d2C5TME[/youtube]

Clipul video de mai sus reprezinta o demonstratie facute de iH8sn0w pentru un program de jailbreak cu ajutorul caruia toti posesorii de iPhone 3GS cu bootrom nou vor putea trece la iOS 4.0 jailbroken. Acesta metoda va functiona doar pentru cei care au salvate SHSH-uri pentru firmware 3.1.2 deoarece vor fi nevoiti sa treaca pe firmware 3.1.2 pentru a putea face restore la iOS 4.0 jailbroken. Cei care sunt pe firmware 3.1.3 si nu pot reveni la firmware 3.1.2 deoacere nu au SHSH-uri nu vor putea folosi aceasta metoda pentru a trece la iOS 4.0 jailbroken.

Aceasta noua solutie de jailbreak va fi tethered adica la restart va trebui sa o rulati din nou pentru a face jailbreak telefonului, in esenta va fi o situatie similara cu cea dinaintea aparitiei Spirit care facea jailbreak complet. Deocamdata iH8sn0w lucreaza la perfectionarea solutiei si dezvoltarea unui program care sa implementeze exploit-ul si nu a spus o posibila data pentru lansare acestuia.

Aceasta solutie de jailbreak se aplica doar pentru iPhone 3GS cu bootrom nou, pentru restul device-urilor, inclusiv iPhone 3GS cu bootrom vechi, nu aveti nevoie de ea. Pentru a verifica ce bootrom aveti folositi iDetector.