Goldra1n : un program FALS de jailbreak

In asteptarea unei solutii de jailbreak anumiti oameni sunt dispusi sa plateasca o suma de bani doar pentru a cumpara un program care sa le jailbreak-uiasca telefonul mai repede. Din pacate majoritatea celor care cumpara programe de jailbreak/decodare de pe internet vor avea neplacuta surpriza de a afla ca : fie programele alea nu functioneaza asa cum trebuie; fie ce au cumparat ei exista deja pe internet 100% gratuit.

In categoria “tepelor” pentru utilizatorii de iDevices intra si Goldra1n, un program care este vandut ca fiind o solutie de jailbreak pentru iOS 4.0 insa in realitate NU FACE JAILBREAK pe iOS 4.0 ci doar pe firmware 3.1.3 unde exista deja Spirit. Goldra1n costa 25$ si nu este decat o teapa organizata de persoane care profita de naivitatea unor posesori de iDevices.

Mai nou cei care au facut Goldra1n au scos un program numit Clawpack care este la fel de fals ca si primul, deci nu cumparati niciunul dintre aceste programe sau orice alt program care va spune ca face jailbreak. Toate solutiile de jailbreak/decodare sunt 100% gratuite si le puteti gasi pe aici cand vor fi lansate.