Salvati fisierele SHSH pentru iOS 4.0!

Dev Team a anuntat toti utilizatorii de iPhone/iPod Touch sa isi salveze SHSH-urile pentru iOS 4.0 pentru ca in curand va fi imposibila salvarea acestora deoarece se preconizeaza lansarea iOS 4.1. iOS 4.1 beta este disponibil pentru developeri inca de aseara deci Apple a inceput numaratoarea inversa pana la lansarea iOS 4.1 ce va avea loc cel mai probabil in luna august sau poate chiar in luna iulie.

Salvarea SHSH-urilor este necesara doar pentru iPhone 3GS, iPod Touch 3G si iPhone 4 asa ca grabiti-va sa va salvati aceste fisiere pentru a putea face jailbreak pe iOS 4.0 atunci cand solutia de jailbreak a celor de la Dev Team va fi disponibila.

Puteti salva SHSH-ul pentru iOS 4.0 cu ajutorul TinyUmbrella iar un tutorial gasiti aici. Eu nu am reusit sa salvez SHSH pentru iOS 4.0 in Cydia cu TinyUmbrella, de altfel Cydia nu imi afiseaza ca as avea SHSH pentru iOS 4.0 salvat, totusi am reusit sa salvez in PC asa ca va recomand sa salvati si voi tot in PC.

TinyUmbrella pentru sistemul vostru de operare puteti downloada de aici :

[download id=”72,73,74″]

42 COMENTARII

  1. Nici mie nu imi zice Cydia ca as avea SHSH salvat pt 4.0 dar cand verific in tinyumbrella imi spune ca e salvat pentru 4.0. ca si cale de salvare i-am dat cydia.

  2. zaone te rog spune-mi si mie.Daca acum sunt pe 3.1.3…(nu pot face jb pt ca am bootrom nou,am facut jb cu spirit si am iphone 3gs) pot salva shsh pt ios4 ?

  3. gata… am reusit (de pe MacOS), local si in cydia ( am crezut ca imi inlocuieste shsh pentru 3.1.3, dar mi le afiseaza pe amandoua ).

    @zaone mersi ca ne-ai anuntat …

  4. la mine nu merge..tot se incarca…cam cat dureaza…ca astept de 5 minute ….nu trebuie sa apasa pe start tss server ?

    cand dau pe display shshs…imi apare doar ios4 acolo…oare am salvat?ca tot se incarca…iar in cydia imi apare doar 3.13…totusi cum e ?multumesc pt ajutor zaone.

  5. aham..ok,multumesc inca o data! si acum..pot reinstala windows fara nicio problema…nu ?adica…daca am salvat shsh in calculator nu inseamna ca trebuie sa il las intact…si apropo…vad acolo la optiuni "apple" aia unde imi mai salveaza shsh?

    si ultima intrebare:procesul de downgrade va fi la fel ?

    scuze pentru deranj si multumesc pentru atentie 🙂

  6. Daca reinstalezi Windows-ul pierzi SHSH-urile pentru ca sunt salvate in C:Users. E aproximativ la fel de simplu si procesul de downgrade, cand va fi nevoie voi face tutorial si pentru asta.

  7. aham…ok,multumesc frumos,dar trebuie sa iti mai adresez o intrebare…daca copiez fisierele alea shsh pe un stick,dupa care,dupa ce reinstalez windowsul,le pun la locul lor,de unde le-am luat,merge procesul de downgrade ?

  8. "this device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.3, 4.0"

    mersi mult zaone! am reusit sa salvez in cydia prin programelul acela shsh pentru iOS 4.0 pentru 3GS-ul meu care deocamdata are tot 3.1.3 (bootrom nou). Gata! Sa fie primit 4.0.1 si urmatorul Spirit-like JB. sper sa nu fie probleme cu vreun update de baseband sa fie nevoie sa asteptam iar unlock…

  9. salut,

    Folosesc 3GS, IOS 4.0 bootrom nou, JB cu s0wbreeze 1.7, win 7, dechid tinyumbrella si-mi apare la location doar: Cydia si Apple fara local host.

    Incerc sa salvez in Cydia si-mi apare:

    "07/15/2010 19:44:09.719 Timeout – Is your firewall blocking me?

    07/15/2010 19:44:09.719 Your SHSH for iPhone3GS 4.0 (8A293) was NOT saved."

  10. se pare ca in tinyumbrella in loc de Cydia trebuia selectat Apple in loc de "locahost" si atunci utilitarul salveaza local SHSHs-ul 🙁

  11. @Peter acelasi lucru l`am patit si eu, doar dupa ce am selectat Apple mi`a salvat shsh`ul

    @zaone am o dilema si vreau sa fiu sigur ca gandesc corect, am salvate local si shsh`ul pt 3.1.3 si am reusit acum sa salvez si pt ios 4, dar numele acestora este la fel doar finalul difera -iphone-3.1.3.shsh respectiv -iphone-4.0.shsh.. numele este la fel in afara de final deoarce fiecare iphone are un ecid unic, este corect?