Cyfix – sterge repo-urile scrise gresit din Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0vyj3Y6iy7U[/youtube]

Cyfix este un mic patch cu ajutorul caruia puteti sterge din Cydia repo-urile nefolositoare sau cele scrise gresit. Pe cele nefolositoare le puteti sterge direct din aplicatie, insa cele scrise gresit nu apar acolo si necesita un proces ceva mai complex pentru a le sterge. Cyfix poate fi folosita in 2 moduri :

  • primul presupune instalarea aplicatiei Cyfix din Cydia si apoi a Cyfix GUI. Dupa instalarea GUI-ului deschideti aplicatia din SpringBoard, scrieti denumirea gresita a repo-ului, apasati „fix me” si acel repo va fi sters;
  • cea de-a doua metoad presupune instalare Mobile Terminal in terminalul vostru, cunoasterea parolei root (default e „alpine”) si urmarirea clipului video de mai sus. Aceasta metoda e mai sigura pentru va prezinta toate repo-urile introduse in Cydia si nu trebuie sa va amintiti voi ce ati introdus gresit. – aceasta metoda nu functioneaza

Si eu am introdus gresit repo-uri si de fiecare data cand incarcam Cydia primea eroare, iar metoda cu stergerea lor din telefon functiona doar pana la agaudarea unui alt repo, desi stergeam si Cydia cache.

Articolul precedentModelul alb al iPhone 4 va fi adus de Mos Craciun
Articolul următorAuto3G update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.