Auto3G update

Auto3G este un tweak disponibil in Cydia care va ajuta sa prelungiti viata bateriei in timpul folosirii zilnice prin dezactivarea automata a conexiunii 3G atunci cand telefonul este blocat. Atunci cand folositit telefonul pe reteaua 3G aveti o autonomie mai mica decat atunci cand il folositi pe reteaua EDGE/GPRS, iar aceasta aplicatie a fost facuta in scopul de a creste autonomia prin dezactivarea 3G-ului atunci cand telefonul este blocat. Stiu ca multi dintre voi au fost nemultumiti de functionalitatea aplicatiei, insa poate acest nou update schimba situatia.

Iata ce aduce nou Auto 3G :

  • A fost adaugata optiunea de a activa/dezactiva iconita din StatusBar;
  • A fost adaugata optiunea de a inchide toate conexiunile atunci cand telefonul e blocat;
  • Posibilitatea de a alege daca va conectati la 3G/EDGE cand sunteti conectati la o retea WiFi.

Auto3G este disponibila in Cydia la pretul de 5.99$.

7 COMENTARII

  1. o scurta intrebare: am observat ca atunci cand deblochez telefonul cateva secunde imi dispare semnalul si se activeaza 3g`ul, in perioada aia de cateva secunde pot primi si da telefoane? si a 2-a intrebare : uneori cand aveam 3g inchis si doar DATA deschis, se intampla sa nu ma poata suna lumea( dadea ocupat ) . cu aplicatia auto3g , cand telefonul este stins este aceeasi situatie ( 3g off si data ON) . se poate intampla la fel sa nu pot fi sunat? multumesc

  2. Nu stiu sa iti raspund la prima intrebare, doar un tehnician poate sti. Cand ai EDGE on si navighezi pe internet se poate intampla sa nu poti fi sunat. Pe 3G nu ar trebui sa se intample asta.

  3. am auzit ca e o problema des intalnita. dar cum pot sa scap de ea? ca nu vreau sa stau toata ziua pe 3g ( consuma mult ) si nici toata ziua cu DATA off ca am nevoie uneori de ceva de pe net si stau 10 secunde pana se activeaza. spunea cineva ca daca inchid aplicatia mail, care se conecteaza des la net , nu se mai intampla problema amintita. e adevarat ?

  4. In mod normal pe 3G nu ar trebui sa ai probleme, deci poate e o problema cu semnalul sau altceva. Dar da, daca inchizi aplicatiile care se conecteaza la internet atunci teoretic nu ar trebui sa ai probleme.

  5. pai pe 3G nu am experimentat probleme, e adevarat . credeam ca vreun utilizator al site-ului tau a mai avut problema asta si de aceea am pus intrebarea. sau poate chiar tu. sunt pe vodafone tin sa precizez. o sa incerc azi cu aplicatia mail inchisa.

  6. am un samsung 550 si am o cartela VDF si cand deblochez telefonu 2 3 secunde dispare 3G`u si apare un H de la internet ( MB ) si atunci imi ia mb`…eu nu intru pe net…si deja mai am cativa mb…ce as putea face?