comex inca lucreaza la o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.2.1

Desi din afirmatiile de ieri ale lui MuscleNerd reiesea ca nimeni nu se mai ocupa de dezvoltarea unui exploit pentru untethered jailbreak(pentru toate dispozitivele) pe iOS 4.2.1, iata ca astazi Dev Team reafirma faptul ca, comex inca lucreaza la asa ceva. comex lucreaza la aceasta solutie de untethered jailbreak de mai bine de o luna si jumatate insa deocamdata tot ce am primit au fost promisiuni peste promisiuni si probabil lucrurile vor merge asa pana la iOS 4.3. Dev Team si comex merita toata consideratia noastra pentru munca depusa si merita sustinuti in continuare pentru toate programele de jailbreak lansate pana acum, insa va recomand sa nu va puneti mari sperante intr-o solutie de untethered jailbreak de la ei pentru iOS 4.2.1(pentru toate terminalele).

This should help ease the pain of the tethered jailbreak until @comex comes up with a 4.2.1 untether (or for those of you with legit access to the 4.2b3 IPSW, until the “Jailbreak Monte” untether is out of beta)!

Pana una alta redsn0w 0.9.7 va fi singura modalitate de a face untethered jailbreak pe iOS 4.2.1, insa va functiona doar pentru cei care au SHSH pentru iOS 4.2 beta 3 in Cydia si pentru cei care au acces in mod legal la un firmware pentru iOS 4.2 beta 3.

6 COMENTARII

  1. Vai da ce lucreaza ……saracutu sa nu faca intindere de “point-tester” …..e in vacanta pustiu deci se distreaza , a fost craciunu , revelionu …..intelegi …ii e greu !

  2. Sincer ma astept sa dureze si mai mult la urmatoarele versiuni pentru ca (asa cum am mai zis in mai multe ocazii) Apple are o armata de programatori angajati sa faca aceiasi treaba pe care o face doar 1 singur om. Pe langa angajatii Apple, mai sunt si alte companii sau freelanceri care cauta astfel de brese si le trimit celor de la Apple informatia contra cost. Totusi sa fim realisti si sa realizam ca este doar o chestiune de timp pana toate bresele de securitate vor fi “astupate” sau Apple va implementa/dezvolta “ceva” prin care kernel-ul nu o sa mai fie vulnerabil la nici un exploit, pentru ca nu o sa mai ai access direct la el.

    Eu totusi sunt optimist si sper sa gaseasca ceva. 🙂

  3. Vai de steaua lor …de la 4.0.2 incoace numai prost le-a mers ! Le da Apple peste nas ! Geohot asta ce ne mai scoate din shit k restu ….