Butonul Home, o grija in minus pe iOS 4.3 beta 1

Am scris deja 2 articole in care explicam problemele pe care le-am intampinat cu folosirea butonului Home al terminalul iPhone 4. Vorbeam despre o interpretare gresita a actiunilor mele atunci cand apasam butonul, adica in loc de double tap el actiona single tap si invers, etc. Aceasta problema o aveam pe iOS 4.1/4.2.1 ambele cu jailbreak, insa pe iOS 4.3 beta 1 problema nu se manifesta cu aceeasi frecventa. Este adevarat ca uneori butonul nu actioneaza comenzile exact cum as vrea eu insa aceste cazuri sunt mult mai rare de cand am instalat iOS 4.3 beta 1 pe terminal.

Nu stiu daca are legatura cu lipsa jailbreak-ului sau cu modificari ale sistemului de operare, cert este ca butonul functioneaza mult mai bine ca inainte. Nu as vrea sa va faceti sperante false cu privire la rezolvarea acestei probleme, daca o aveti, insa la mine rezultatele au fost pozitive dupa instalarea iOS 4.3 beta 1 si sper sa fie si la voi dupa ce va fi lansat oficial in iTunes.

18 COMENTARII

  1. am 4.2.1 si sunt ff nemultumit in aceasta privintza…sper sa fie de la soft ca deja se aduna prea multe bube la mult asteptatul iPhone 4…..sau toate se rezolva doar cu iPhone 5….?!

  2. ‘problema nu se manifesta cu aceeasi intensitate’ .. poate vrei sa spui ca nu se intimpla cu aceeasi frecventa.
    am iphone4 cu ios 4.2.1. fara jb si nu am absolut nici o problema cu butonul home, pe nici un site strain despre ideviceuri nu vad sa se faca atata tam-tam pe aceasta tema cat faci tu, nu inteleg ce problema ai,probabil un iphone defect si/sau cu jb,

  3. In mod sigur nu ai citit articolele precedente, inclusiv primul, altfel nu vorbeai fara sa stii. Cu ocazia asta aflai ca mai sunt site-uri, straine, pe care se vorbeste de problema asta. De parca daca nu vorbesc strainii ea nu exista, sanatoasa gandire.

  4. …si cred ca acest articol este pus pe forum, in nici un caz nu isi are locul pe prima pagina! Zaone, tot respectul pentru acest site, dar, asa cum mai spuneau cate unii zilele trecute incepi sa aluneci spre “balarii” si este pacat!

  5. Ati citit comentariile din articolele precedente? Cititi-le si reveniti dupa aia cu balariile. Daca voi nu aveti o problema asta nu inseamna ca ea nu se manifesta si la alte persoane.

  6. Eu cred ca Zaone face foarte bine relatand probleme care exista pe iPhone 4.Daca nu vii se intampla voua asta nu inseamna ca ele nu exista si ca persoane care citesc frecvent acest site isi cauta si ei rezolvarea unor probleme.
    E un articol care trebuie tratat ca atare, este scris de Zaone in timpul lui liber si din pasiune iar cred ca asta trebuie apreciat.
    Nu exista in fiecare zi stiri senzationale despre Apple sau particular despre Iphone.

  7. Nu e vorba doar de asta. Unii asteapta sa le spuna americanii ca exista probleme, altfel ei nu le cred, mai ales daca vin de la un roman. Sunt persoane care citesc despre problemele astea, le au dar nu lasa comentarii, insa o gandire deschisa e oricand binevenita.

  8. @zaone: Dacă problema cu butonul este atât de frecventă printre cititorii site-ului, nu ar fi asta o ocazie bună pentru a încerca să afli (și să aflăm și noi cu ocazia asta) dacă ține de o versiune anume a iOS, sau de jailbreak, sau de hardware? Poate faci un sondaj în care cei cu problema să precizeze versiunile de iOS pe care au întâlnit-o și dacă au JB sau nu, poate rezultatul ne lămurește care sunt configurațiile soft care ar trebui evitate sau dacă e o defecțiune hardware.

  9. Pb este cu siguranță, eu am 4.1 cu jb si Pb exista si este chiar suparatoare, aceeași Pb o are si fratele meu tot cu iphone4 cu 4.1 jb luate relativ in aceeași perioada. Nu Stiu Daca este de la jb problema sau una de hard….in fine este evident ca articolul este foarte important existând atâtea tf cu pb. Astept 4.3 si sa speram ca este o Pb de soft altfel ar fi încă o bila neagră pt un tf mult trambitat …

  10. eu nu am avut niciodata aceasta problema cu butonul home,4.1 si jb cu limera.il am din noiembrie (iphone 4 ,32 gb neverlocked) merge perfect

  11. Extrem? Aia nu e extrem. Extrem e sa dai pe home ~10 minute ca sa poti iesi din aplicatie, fara succes si sa ramai cu ultima solutie de a da restart telefonului.