xBackup salveaza aplicatiile si tweak-urile din Cydia

xBackup este o aplicatie disponibila in Cydia de ceva vreme care permite posesorilor de iDevices sa salveze un backup pentru aplicatiile, tweak-urile si sursele instalate din/in Cydia. Aplicatia nu e singura de acest gen insa ofera o functionalitate foarte simpla si extrem de utila pentru cei care au multe aplicatii/tweak-uri instalate din Cydia. Dezvoltatorul aplicatiei spune ca procesul e simplu pentru ca trebuie doar sa faceti un backup, sa il sincronizati cu iTunes, sa faceti restore, jailbreak si apoi o resincronizare a backup-ului din iTunes pentru a avea totul instalat din nou.

xBackup este disponibila in Cydia pentru 1.5$ si functioneaza numai daca aveti minim iOS 4.

xBackup is a simple app that will allow you to back up your APT/DPKG sources and installed packages so when you restore you can restore from a backup to get all your apps installed automatically without having to install then individually from Cydia.

Please note you will have to sync your device to your computer and after restoring/updating your firmware you will have to restore from backup so that the Cydia backups are placed back on the device.

Features coming soon,
– Backup to server so you can also restore your device and then get your backups back from the server.
– Share your backed up sources / packages with your friends (please note your friends will have to have purchased CydiaStore apps prior to installing.
– Remove the sources or packages you do not want/need from the backups.
– Automatic backups

Articolul precedentMac OS X Lion Preview 2 Update disponibil
Articolul următorXcode 4.1 disponibil, Mac OS X Lion mai rapid
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.