Prima Pagina aplicatii Parallels Transporter usureaza migrarea de la un PC la un Mac

Parallels Transporter usureaza migrarea de la un PC la un Mac

Parallels este o companie arhicunoscuta multumita aplicatiilor care permite emularea diverselor sisteme de operare chiar din Mac OS X. Astazi compania face trecerea la un alt gen de software, mai exact o aplicatie care usureaza procesul de transfer a documentelor de pe un PC pe un Mac. Aplicatia se numeste Parallels Transporter si a fost lansata la pretul de 0.79€ fata de 35.99€ cat va costa peste doar cateva zile. Folosind noua aplicatie veti putea transfera de pe un PC pe un Mac: documente, muzica, poze, filme, plus multe multe alte fisiere care va vor fi necesare pe noul Mac.

We created Parallels Transporter to be the simplest, most efficient way to transfer everything you need from your old PC to your Mac in just a few easy steps. Now you can move to a Mac without the time-consuming chore of manually moving files and without the expense of hiring somebody to do it for you.

Totusi Parallels Transporter nu transfera doar documente si diverse fisiere ci chiar si programe din Windows. Programele sunt transferate automat in software-ul de emulare a Windows-ului numiat Parallels Desktop unde veti putea folosi fara probleme programele facute pentru Windows. Pentru un utilizator de PC care se gandeste sa treaca la Mac merita achizitia aplicatiei mai ales ca pretul ei va creste de cateva zeci de ori in urmatoarele zile.

Pretul initial:
Nume:
Parallels Transporter

0.79

Developer: Parallels, Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: Special introductory price for a limited time!

Use your Windows documents, pictures, music, downloads, and Internet bookmarks on your Mac without installing Windows. Parallels Transporter for App Store is all new!

Parallels Transporter allows you to cop…


Dimensiunea aplicatiei este: 80.4 Mb


 

 • Share it please pentru cei interesati!

 • salut
  vreau sa bag 4.1 pe un 3gs ca apoi sa fac update la 4.3.3 dar nu merge imi da o eroare 28 ce trebuie sa fac ? te rog frumos ma poti ajuta

 • Ticu

  Si acuma sa fac pc-ul sa-mi accepte Snow Leopard, k ma chinui de 2 luni. As cumprara pe loc app-ul numai trebuie sa ai Snow neaparat 🙁

 • Tigris Regalis

  Păi Migration Assistant (din Applications -> Utilities) este gratis și instalat by default pe orice Mac. Face același lucru, mai puțin copierea de aplicații în mașina virtuală creată de Parallels (evident). Iar VMware Fusion are inclus de ani de zile un modul gratuit care face același lucru, adică migrează o configurație de Windows, cu setări și aplicații, într-o mașină virtuală care să fie rulată pe un Mac.

  Însă aplicațiile de Windows vor trebui, dacă nu sunt free sau crackuite, să fie reactivate cu serial number (sau ce metodă de copy protection o mai fi implementată în fiecare).

 • bogy

  Pai … nu prea e asa. Migration Assistant transfera tot ce ai pe un mac pe alt mac.
  Parallels Transporter se foloseste asa:
  – ai windows instalat pe un PC
  – ai Parallels instalat pe mac
  – instalezi Parallels Transporter (gratuit) pe PC-ul cu windows
  – conectezi mac-ul la PC prin retea, prin usb eventual
  – windows-ul cu TOT CE ESTE IN EL va fi transferat ca masina virtuala pe mac (dureaza ceva)
  – vei avea pe mac windows care va rula ca pe vechiul PC (inclusiv jocurile)

  Am facut asta, nu spun din auzite.

 • Nu e gratuit, costa niste banuti.

 • bogy

  http://www.parallels.com/eu/download/desktop/
  Parallels Transporter Agent 5 for Windows este gratuit
  Parallels costa. Adevarat. Sunt si solutii 😉
  Dar merita. Am rulat si Call of Duty 5 in Parallels si merge fara probleme.
  Fata de BootCamp cred ca este mai comod. Mai ales daca ai nevoie de Windows pentru jocuri sau daca lucrezi cu banci pentru care Apple inseamana mar.

 • Pentru Windows, dar aplicatia pentru Mac nu e gratuita.

 • bogy

  Aplicatia pe care o prezinti, din App Store, nu merita. Este pentru dumb.
  Eu ma refer la “Parallels Transporter Agent 5 for Windows” care va transfera pe mac, ca masina virtuala, orice windows instalat pe un PC.

 • pcman

  Titlul articolului este gresit. Transferul de la Mac la PC este inutil 🙂
  Cine trece de la Mac la PC?

 • Tigris Regalis

  @pcman: LOL, corect!

  Deși îmi vine chiar acum în minte un anumit blogger care trebuie să returneze Mac-ul după o săptămână și să revină la PC … 😀

  Dar de bunăvoie nu o face nimeni! 🙂

 • Azi l-am trimis inapoi, acum ma adun sa fac review-ul 😀