Prima Pagina aplicatii Parallels Transporter usureaza migrarea de la un PC la un Mac

Parallels Transporter usureaza migrarea de la un PC la un Mac

Parallels este o companie arhicunoscuta multumita aplicatiilor care permite emularea diverselor sisteme de operare chiar din Mac OS X. Astazi compania face trecerea la un alt gen de software, mai exact o aplicatie care usureaza procesul de transfer a documentelor de pe un PC pe un Mac. Aplicatia se numeste Parallels Transporter si a fost lansata la pretul de 0.79€ fata de 35.99€ cat va costa peste doar cateva zile. Folosind noua aplicatie veti putea transfera de pe un PC pe un Mac: documente, muzica, poze, filme, plus multe multe alte fisiere care va vor fi necesare pe noul Mac.

We created Parallels Transporter to be the simplest, most efficient way to transfer everything you need from your old PC to your Mac in just a few easy steps. Now you can move to a Mac without the time-consuming chore of manually moving files and without the expense of hiring somebody to do it for you.

Totusi Parallels Transporter nu transfera doar documente si diverse fisiere ci chiar si programe din Windows. Programele sunt transferate automat in software-ul de emulare a Windows-ului numiat Parallels Desktop unde veti putea folosi fara probleme programele facute pentru Windows. Pentru un utilizator de PC care se gandeste sa treaca la Mac merita achizitia aplicatiei mai ales ca pretul ei va creste de cateva zeci de ori in urmatoarele zile.

Pretul initial:
Nume:
Parallels Transporter

0.79

Developer: Parallels, Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: Special introductory price for a limited time!

Use your Windows documents, pictures, music, downloads, and Internet bookmarks on your Mac without installing Windows. Parallels Transporter for App Store is all new!

Parallels Transporter allows you to cop…


Dimensiunea aplicatiei este: 80.4 Mb