The Dark Meadow – un nou joc pentru iOS construit cu Unreal Engine 3

Acum cateva zile cei de la Pocketgamer au publicat un interviu cu unul dintre producatorii celui mai nou joc dezvoltat folosind motorul grafic Unreal Engine 3. The Dark Meadow este un joc hibrid, adica o combinatie intre un horror si un FPS si va fi disponibil pe platforma iOS in viitorul nu prea indepartat. Scenariul jocului se desfasoara intr-un spital abandonat si creatia este numita hibrida deoarece combina stilul de lupta din Infinity Blade cu cel al jocului Rage.  Jocul este dezvoltat de catre compania Phosphor Game Studios, un nume necunoscut pana acum pentru posesorii de iDevice-uri.

The inspiration for the combo was really from horror movies. You know the scene where the monster is down the long hallway and it’s coming for the hero? He’s unloading all this ammo into the monster and it slows down a bit, but the monster still ends up reaching him. Then the hero needs to pull out an axe to finish it off.

Pentru a lupta impotriva monstrilor din joc avem la dispozitie doar o sabie si un arc deci exista potential maxim pentru un titlu care va tine jucatorii “lipiti” de ecranele iDevice-urilor. Din puncte de vedere grafic jocul se prezinta foarte bine insa daca va avea repetabilitatea din Infinity Blade atunci probabil multi se vor plictisi extrem de rapid de el. Lansarea jocului The Dark Meadow va avea loc in luna august insa o data sigura nu a fost anuntata de catre producatori.