Video: Apple lanseaza versiunea beta a iCloud.com cu interfata iOS si preturi noi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FpANHa8VsSw[/youtube]

     In cursul serii trecute Apple a lansat prima versiune beta a iCloud.com, o interfata web prin care putem administra datele disponibile in contul nostru iCloud. In clipul video de mai sus avem o scurta demonstratie a modului in care functioneaza noul website si puteti vedea cat de mult seamana intreaga interfata cu cea din iOS. De la iconite si pana la modul de prezentare a imaginilor, ba chiar si o aplicatie Mail inspirata din cea pentru iPad si se pare ca Apple intentioneaza sa usureze munca utilizatorilor de a intelege ce face fiecare parte a iCloud prin oferirea unor functii cu design asemanator cu cele din propriile terminale.

     Aplicatia web de pe iCloud.com ofera utilizatorilor acces la Mail, Calendar, Address Book, Find My Phone si noua aplicatie iWork lansata astazi pentru iOS. Daca va logati utilizand un cont iCloud veti descoperi acolo toate informatiile din iDevice-ul vostru insa din pacate Apple ofera acces la iCloud doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS asa ca desi acum va puteti loga fara probleme in curand acest lucru nu va mai fi posibil. Functiile disponibile acum in iCloud.com nu sunt singurele deoarece Apple trebuie sa adauge si aplicatii pentru vizualizarea pozelor, a aplicatiilor salvate, a backup-urilor, a documentelor, etc.

      Apple a publicat in aceasta seara si o lista de preturi pentru noul iCloud, preturile sunt foarte bune si reprezinta o valoarea platita anual. La toate valorile in GB se adauga si cei 5 GB gratuiti disponibili pentru uitilizatori deci per total vorbim despre o oferta foarte buna din partea celor de la Apple. Extinderea spatiului disponibil poate fi facuta numai din iOS 5 in momentul de fata.

  • 10GB – 16€/an
  • 20GB – 32€/an
  • 50GB – 80€/an

      Cam atat despre iCloud.com beta, daca va intereseaza sa testati noua aplicatie web atunci va recomand sa accesati iCloud.com acum cat mai este posibil. Mai jos veti imagini cu interfata noului serviciu.

Mail

Calendar

Contacts

iWork

iCloud

16 COMENTARII

  1. Cu toate ca am acces si eu la acest program beta, tot nu vad si nu stiu de unde se pot sterge pozele facute prin photo stream.
    Nici de pe interfata web, nici din clientul icloud de win/mac …
    Zaone, tu ai gasit solutia in a sterge pozele din photostream?
    Thx !

  2. Cand dai off la photostream da, dar cand dai la loc pe on, apar.
    Cred ca prin sept. se vor reseta toate datele din icloud-ul fiecaruia, odata cu lansarea oficiala.
    Acum in beta nu poti pune prea multa baza pe acest serviciu de backup online.
    De aceea eu nici nu-l prea utilizez.
    Dar mi-au ramas “agatate” niste poze si tot incercam sa le sterg, definitiv…