Video: Elevation Dock – accesoriul care a adunat donatii de 140.000$ in doar 12 ore

   Pe piata exista o serie intreaga de dock-uri pentru terminalele iPhone insa niciunul nu pare a fi la fel de bine gandit precum Elevation Dock. In clipul video de mai sus avem prezentat ceea ce este acum doar un proiect care asteapta finantare insa observati ca desi mai sunt 2 luni pana la terminarea perioadei de finantare, dezvoltatorul proiectului a adunat deja dublul sumei necesare. Elevation Dock este construit folosind un principiu similar cu cel conceput de Apple pentru fabricarea MacBook-urilor si accesoriul a atras atentia unei foarte importante parti a posesorilor de iDevice-uri in doar 12 ore de la publicare.

Simple to use, quick undocking, and it works with or without a case. We didn’t stop there – It’s beautifully precision machined from solid aluminum and it comes in a gorgeous set of surface finishes, setting a new bar for quality and something that looks really good on your desk. It complements the high-level craftsmanship of the iPhone like no other.

   Totusi, ce a determinat sute/mii de oameni sa doneze 140.000$ in doar 12 ore? Simplul fapt ca Elevation Dock pare a oferi cea mai simpla metoda de a pune un iPhone la incarcat. Elevation Dock este special conceput pentru a permite introducerea unui iPhone cu o carcasa de aproape orice gen si in plus introducerea/scoaterea terminalului din dock nu necesita folosirea ambelor maini. Clipul video este interesant, ideea este foarte buna insa ramane de vazut cat de multumite vor fi persoanele care au donat si au reusit sa finanteze un proiect care va ajunge pe piata probabil peste abia 2 luni de zile.

14 COMENTARII

  1. @Odin nu se pune cu 2 maini dar cand ai vrea sa scoti trebuie sa tii cu mana de dock si cu una sa scoti iphoneul ca nu este usor sa il scoti, de aceea a facut acest dock, eu am sctricat deja un dock apple pentru iphone 4 ca am vrut sa scot iphone-ul din el si am tras de el un pic si deja nu se mai conecteaza prin dock!

  2. nimic deosebit.E facut in asa fel sa intre cu bumper cu tot la incarcat.Pentru ce atatia bani nu inteleg.Banii aia erau buni pt solutii de jailbreak si eventual un port functional complet al Siri pe iphone 4 sau JB pe i4s .Tot se plang baietii ca n-au terminale.

  3. Offtopic@ neeed help am o are problema am ip 4 cu softu 4.3.2 si incerc sa salvez ssh cu tiny umbrela dar el mi le salveaza cu 4.3.5 si nu inteleg …in tiny scrie ca a gasit in cydia doar pentru softu 4.3.5.

  4. Copiat clipul intrutotul de la apple. Adica dinamica, cuvintele, ideiile. sa dau 2,4 milioane pentru un rahat de dock? NO THANKS