Absinthe 2.0 nu hacktiveaza iDevice-urile si rezolvarile pentru problemele Something is wrong si Recovery complete

  Daca nu ati mai folosit Absinthe pana astazi atunci probabil nu stiti ca acest program nu face hacktivare iDevice-urilor voastre in timpul jailbreak-ului. Mai exact, Absinthe 2.0 nu activeaza terminalele care sunt codate in tari straine, iar pentru ele trebuie sa folositi cartela operatorului pe care este codat dispozitivul, altfel jailbreak-ul nu poate fi implementat. Din pacate cei de la Chronic Dev Team au renuntat sa mai implementeze patch-ul care face hactivarea, deci daca vreti hactivare pe iOS 5.1.1 trebuie sa folositi redsn0w pentru tethered jailbreak si apoi Rocky Racoon pentru untethered jailbreak. Aceasta metoda nu functioneaza pe iPhone 4S care nu poate fi exploatat cu redsn0w.

  Trecem de la hacktivare la celelalte doua probleme : Something is wrong si Recovery complete care apar in timpul procesului de jailbreak cu Absinthe 2.0. Daca intampinati aceste erori in timpul procesului de jailbreak, atunci am vesti proaste pentru voi deoarece va trebui sa faceti un restore iDevice-ului pentru a implementa jailbreak-ul. Deocamdata aceasta este singura solutie prin care puteti scapa de probleme, deci dupa primirea erorii conectati iDevice-ul la iTunes si faceti restore. Daca aveti nevoie de decodare nu uitati ca trebuie sa folositi un custom ipsw care sa va pastreze baseband-ul intact.

Articolul precedentAbsinthe CLI este disponibil dar nu iti va fi prea util
Articolul următorAbsinthe 2.0.1 a fost lansat de catre Chronic Dev Team
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.