Prima Pagina activare Absinthe 2.0 nu hacktiveaza iDevice-urile si rezolvarile pentru problemele Something is wrong...

Absinthe 2.0 nu hacktiveaza iDevice-urile si rezolvarile pentru problemele Something is wrong si Recovery complete

  Daca nu ati mai folosit Absinthe pana astazi atunci probabil nu stiti ca acest program nu face hacktivare iDevice-urilor voastre in timpul jailbreak-ului. Mai exact, Absinthe 2.0 nu activeaza terminalele care sunt codate in tari straine, iar pentru ele trebuie sa folositi cartela operatorului pe care este codat dispozitivul, altfel jailbreak-ul nu poate fi implementat. Din pacate cei de la Chronic Dev Team au renuntat sa mai implementeze patch-ul care face hactivarea, deci daca vreti hactivare pe iOS 5.1.1 trebuie sa folositi redsn0w pentru tethered jailbreak si apoi Rocky Racoon pentru untethered jailbreak. Aceasta metoda nu functioneaza pe iPhone 4S care nu poate fi exploatat cu redsn0w.

  Trecem de la hacktivare la celelalte doua probleme : Something is wrong si Recovery complete care apar in timpul procesului de jailbreak cu Absinthe 2.0. Daca intampinati aceste erori in timpul procesului de jailbreak, atunci am vesti proaste pentru voi deoarece va trebui sa faceti un restore iDevice-ului pentru a implementa jailbreak-ul. Deocamdata aceasta este singura solutie prin care puteti scapa de probleme, deci dupa primirea erorii conectati iDevice-ul la iTunes si faceti restore. Daca aveti nevoie de decodare nu uitati ca trebuie sa folositi un custom ipsw care sa va pastreze baseband-ul intact.

 • attilar1

  eu am incercat si cu restore si fara dar tot nu merge

 • Theodor-Andrei Popescu

  Din donatii puteau sa refaca serverele, nu poti instala nimic din repo-urile oficiale… Oricum multumim pentru tutorial! iPad 2 si iPhone 3GS merg brici cu noul absinthe!

 • Alexandru

  Eu m-am chinuit putin la ipad pana nu i-am facut restore n-am reusit sa trec de partea cu something is wrong, sfatul meu faceti un restore.

 • MarioXXL

  Mie mi-a dat eroarea asta dar am Cydia si merge perfect. Am facut la 2 iphone 4 un 3gs si un ipad2

 • Ciprian

  Zaone am mari probleme :((( am facut un pastrare de basband 02.10.04 si iam facut update la 5.1.1 bunn am reusit 🙂 abshinte nu pot sa il folosesc deoarece nu mi activeza telefonul si am facut prin redsnow totul a decurs bine pana cand sa intru in cydia :(( nu mi arata nici o sources adica le vad dar cand sa dau pe ele sunt goale:( de ce am incercat sa bag o sursa si nu merge te rog daca poti sa ma ajuti multumesc vreau sal fav untheard si nu gasec sa rezolv problema multumesc

 • ciprian

  scuze de postare se pare ca serverul era prea plin, acum imi merge dupa 5 incercari ,imi venea sa sparg telefonul 🙂 multumesc staff-uli ptr tot si cel de la echipa dev pentru solutia de jailbreak ,now 😀 insatloous :)) si cateva tweak-uri 😀

 • Ricanu

  Merge perfect pe iPad 2 3G, 64 Gb….am respectat toti pasi specificati si am ras tot inainte de JAILBREAK singura problema este ca dureaza mult pana iei sursele din Cydia…
  Banuiesc ca suntem prea multi pe servere…
  Am folosit Absinthe 2.01.
  Multumesc si sucese…

 • Pingback: Tutorial: Absinthe 2.0 untethered jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch pe iOS 5.1.1(Windows, Mac) | iDevice.ro()