Prima Pagina infografic Iata o prezentare in imagini a evolutiei design-ului telefoanelor mobile din 1987...

Iata o prezentare in imagini a evolutiei design-ului telefoanelor mobile din 1987 si pana in prezent (Infografic)

  Cred ca aceasta este cea mai interesanta prezentare a evolutiei telefoanelor mobile din 1987 si pana in 2012, iar prin ea putem vedea cat de mult a evoluat totul in decursul a peste un deceniu.

 • Fan

  Ce ciudat

 • eugen

  daca nu era iphone u facut atunci nici acuma nu am avea telefoane touch

 • madmaxady

  coloanele sau randurile sunt asezate nasol rau. nu intelegi nimic. si in plus is telefoane de la americani care aveau o mie de telefoane cu clapeta ca asa era la moda. la noi erau in voga nokia-urile dar eu n-am vazut prin grafic un 6230 care era super prin 2003.

 • macheavel

  Bay eugen
  Ştiaţi că nu Apple a inventat telefonul cu touchscreen şi că acesta este mai vechi decât va inchipuiaţi, datând chiar din 1993. Este vorba aici despre IBM Simon, prezentat sub formă de concept în 1992 şi lansat în 1993. Acesta este atât un telefon mobil, cât şi un pager, PDA şi un fax şi totul într-un ambalaj compact. De asemenea, tastatura de pe ecran era predictivă sau puteaţi opta penru cea QWERTY. Probabil vă întrebaţi acum “cum de nu am ştiut de acest telefon?”. Ei bine iată că nu toate produsele inovatoare sunt şi celebre şi nu rămân în memoria colectivă. Oare undeva prin 2100 oamenii vor fi uitat la fel şi de iPhone?

 • macheavel

  de ce nu a scos apple skinput daca sunt asa tari ?

 • liviu

  Tema pentru acasa(nu sunt brevete apple):
  -cine a inventat pt prima data telefonul cu antena incorporata
  -cina a inventat primul client de email pe mobil
  -cine a inventat primultelefon 3g
  -cine a inventat primul telefon la care bateria nu mai era detasabila (in stilul Apple 🙂 )
  -cine a inventat primul telefon cu wireless incorporat
  -cine a inventat primul telefon cu bluetooth
  -cine a inventat primul telefon cu ecran transreflectiv(te puteai uita perfect la ecran in plin soare, nu mai trebuia sa “faci umbra cu palma in fata soarelui”)
  -cine a inventat primul sistem de operare pe un telefon
  Si lista poate continua cu multe alte sute de inventii.
  Insa trebuie dat Cezarului ceea ce merita : Apple are cel mai bun sistem de operare IOS din toate timpurile. Cu un hardware mai prost si mai slab decat plasticariile cu android, in multe situatii se misca mai bine si nu are lag.