Apple lanseaza iPhone 5S in Asia si Australia cu livrari in octombrie

Cu aproximativ o ora in urma Apple a lansat iPhone 5S in Australia si chiar din momentul lansarii vorbim despre faptul ca, comenzile facute acum sunt livrate in 7 – 10 zile. Din pacate se pare ca Apple are probleme foarte mari cu stocurile de dispozitive, unii angajati ai Apple Store-urilor locale afirmand ca asteapta livrarea de terminale aurii peste abia 3 saptamani de zile, desi ele ar fi trebuit sa fie disponibile incepand de astazi. S-a spus ca Apple are mari probleme cu stocurile de terminale iPhone 5S, putini au crezut, insa lansarea de maine va dovedi faptul ca Apple va lasa multi oameni la cozi foarte lungi in fata magazinelor sale.

Desi iPhone 5C ar fi trebuit sa fie disponibil in cantitati suficiente, si acest dispozitiv este livrat in 1 – 3 zile lucratoare de catre Apple, asta in conditiile in care livrarea trebuia sa se faca in 24 de ore de la plasarea comenzii. Nimeni nu stie cate milioane de iPhone-uri are pregatite Apple pentru lansarea de maine, insa e putin probabil sa satisfaca macar jumatate dintre cei care doresc sa cumpere un iPhone 5S, iar acest lucru va afecta vanzarile din acest weekend.

  Desi in Australia lucrurile nu sunt groave, in Hong Kong si Singapore lucrurile stau si mai rau, acolo Apple livrand acum orice comanda abia in luna octombrie, adica peste mai bine de 10 zile, semn ca lansarea nici un prea trebuia organizata din moment ce dispozitivele nu pot fi livrate.