Prima Pagina Apple Camera iPhone 5S este laudata de catre un celebru fotograf al National...

Camera iPhone 5S este laudata de catre un celebru fotograf al National Geographic

  In review-ul pentru iPhone 5S v-am spus ca terminalul are o camera foarte buna, care inregistreaza poze grozave, in special in conditii de luminozitate scazuta. Calitatea camerei implementate in iPhone 5S este laudata si de catre un celebru fotograf al National Geographic, Jim Richardson fiind numele sau, iar intr-un articol publicat pe website-ul canalului de televiziune isi prezinta experienta cu terminalul. El a utilizat un iPhone 5S pentru a surprinde peisajele cele mai frumoase intalnite intr-o calatorie in Scotia, iar toate imaginile din acest articol au fost inregistrate doar cu noul terminal Apple.

With intense use (I’ve made about 4,000 pictures in the last four days) I’ve discovered that the iPhone 5S is a very capable camera. The color and exposures are amazingly good, the HDR exposure feature does a stunningly good job in touch situations, the panorama feature is nothing short of amazing—seeing a panorama sweeping across the screen in real time is just intoxicating. Best of all it shoots square pictures natively, a real plus for me since I wanted to shoot for Instagram posting. Once I figured out what the camera could do well I began to forget all the things it couldn’t do at all.

  In cele 4 zile petrecute in Scotia, fotograful a inregistrat nu mai putin de 4000 de poze cu iPhone 5S, laudand nivelul de expunere al camerei, dar si capacitatea acesteia de a inregistra poze HDR sau imagini panoramice. Practic, acum camera din iPhone 5S are recomandarea unuia dintre fotografii profesionisti ai caror munca o vad milioane de oameni prin intermediul National Geographic, iar Phil Schiller a profitat de ocazie pentru a impartasi experienta fotografului cu lumea intreaga.

 • JPN

  Sper ca la urmaroarea camera sa se poata face si bokeh .

 • Bokeh-ul nu o sa-l vezi niciodata la camerele foto de pe telefoane decat daca te apropii foarte mult de subiect si daca iti permite focusul. Teleobiectivele creeaza efectul bokeh din constructia sa optica si nu cred ca o sa vedem vreodata teleobiective pe telefoane…

 • Me

  Iti dai seama ca e pe statul de plata al Apple la faza asta….nu spun ca nu e buna camera de pe iphone 5s, dar un fotograf de la National Geografic nu face publice pozele si afirmatiile, daca nu primeste o suma cu minim 4 zerouri….

 • JPN

  E clar : cine lauda Apple e snob sau platit de Apple sau fanboy sau mai stiu eu ce .

  Unii chiar folosesc cu placere un anumit produs dezinteresat . Ia cautati fotografi celebrii pe Flickr si veti vedea ca multi au si poze cu iPhone .

  Probabil si Burberry a fost platita de Apple sa filmeze show-uri , etc etc .

  Ar fi bun un hashtag : #gicăcontra 🙂

 • JPN

  Fotograf nunta , d.o.f. (un fel de) se poate face si in software mode , nu neaparat din lentila . Nu e ce stim ca ar trebui sa fie , dar e ceva totusi .

 • Efectul din software lasa de dorit. Mai bine nu-l faci…

 • crixalis

  Asa se Zice mereu. La fiecare iphone nou cineva lauda camera fiind cea mai buna.

 • @nicu +1

 • MrUnivers

  Nokia 1020 stie sa faca acel bokeh dar pe setare manuala

 • Bokeh-ul din obiectiv nu se compara cu nimic altceva