Geeksn0w – tethered jailbreak pentru iOS 7 (Video)

20

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uLjLQqmllDQ&w=580&h=370]

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca Geeksn0w este proiectul dezvoltarii unei solutii de tethered jailbreak pentru iOS 7, el permitand posesorilor de terminale iPhone 4 sa exploateze terminalele pe noua versiune a sistemului de operare. Daca atunci totul era doar in stadiul de dezvoltare si necesita multa munca pentru a ajunge in mainile noastre, ei bine iata ca acum aplicatia Geeksn0w pentru jailbreak este disponibila si poate fi utilizata pentru a face tethered jailbreak pe iOS 7 din sistemul de operare Windows sau Mac OS X.

  Clipurile video din acest articol va vor explica procedura de efectuare a jailbreak-ului, insa eu nu o voi face, deoarece deocamdata nu aveti nevoie de asa ceva. Din pacate jailbreak-ul pentru iOS 7 nu este absolut deloc folositor pentru utilizatorul obisnuit, deoarece Cydia nu are tweak-uri care sa functioneze 100% corect cu noua versiune a sistemului de operare, asa ca intreaga procedura complicata s-ar putea dovedi a fi doar o pierdere de timp daca va asteptati sa aveti totul functional dupa jailbreak.

  Daca totusi va faceti curaj si urmati procedura, atunci Geeksn0w poate fi descarcat de aici pentru Windows si de aici pentru Mac, sau executabil terminal aici, in aceasta pagina aveti toate versiunile iOS 7 disponibile pentru download, iar introducerea iDevice-ului in DFU Mode nu este o procedura chiar atat de complexa. Geeksn0w poate face tethered jailbreak doar pentru iOS 7.0.1, iOS 7.0.2, iOS 7.0.3 si iOS 7.0.4.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vWyaYPsP7a8&w=580&h=370]