Cum pornesc un iPhone, iPad, iPod Touch blocat cu marul pe ecran / boot loop dupa folosirea evasi0n7 pentru jailbreak?

  Va spuneam ieri in tutorialul pentru jailbreak folosind evasi0n7 ca in cazul unor iPhone, iPad si iPod Touch-uri solutia de jailbreak lasa dispozitivele intr-un boot loop / adica blocate cu blocat cu marul afisat pe ecran, acelasi lucru intamplandu-mi-se chiar de la prima utilizare. Problema are legatura cu solutia de jailbreak evasi0n7 si din pacate aici am o veste extrem de proasta pentru voi, deoarece daca nu aveti un iPhone 4 veti fi nevoiti sa faceti un restore terminalelor voastre, stergand tot ceea ce se afla in ele si pierzand acele date daca nu le aveti salvate intr-un backup in calculator prin iTunes, ori prin iCloud. Daca aveti un iPhone 4, atunci utilizand functia Pwned DFU a redsn0w veti putea porni dispozitivul fara probleme.

  In celelalte cazuri lucrurile sunt complicate, insa au o rezolvare, chiar daca va trebui sa faceti un compromis mare, compromis pe care l-am facut si eu. Presupunand ca aveti un mana un iDevice cu marul afisat pe ecran, urmand pasii de mai jos veti rezolva problema, insa daca nu aveti iOS 7.0.4 descarcat in PC, va trebui sa asteptati pana cand iTunes il va descarca :

  • conectati iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator folosind cablul de incarcare;
  • deschideti iTunes;
  • apasati simultan butoanele Home + Lock ale dispozitivului pana in momentul in care ecranul se inchide;
  • dati drumul butonului Lock si tineti apasat doar butonul Home pana cand iTunes va recunoaste terminalul, apoi apasati butonul restore.

  iTunes va incepe procesul de restaurare al iDevice-ului vostru, iar la final va trebui sa va activati terminalul si sa il logati cu Apple ID-ul daca ati avut Find my iPhone activ. Din pacate nu veti putea instala decat iOS 7.0.4 in terminalele voastre si avand in vedere ca evasi0n7 nu face vreun fel de activare, va trebui sa aveti la indemana cartela operatorului pe care este codat terminalul vostru.