CES 2014 – Sensoria este un ciorap inteligent care iti monitorizeaza sesiunile de fitness (Video)

[vimeo 52975033 w=580&h=370]

  Sensoria este un nou produs prezentat in cadrul CES 2014 si vorbim despre o pereche de ciorapi inteligenti care se interconecteaza cu iPhone-urile noastre si ne ofera informatii detaliate in cadrul sesiunilor de fitness. Ciorapii sunt echipati cu diversi senzori care se interconecteaza cu o aplicatie instalata in iPhone-ul nostru, ei fiind capabili sa distinga intre o plimbare, o alergare sau orice alt tip de exercitiu fizic. In baza acestor informatii ne putem administra mult mai eficient sesiunile de fitness si ne putem imbunatati performantele zilnice fara niciun efort.

Sensoria socks are infused with proprietary 100% textile sensors. They are paired with a Bluetooth Smart cool and detachable anklet that not only delivers superior accuracy in step counting, speed, calories, altitude and distance tracking, but goes well beyond that to track cadence, foot landing technique and weight distribution on the foot as you walk and run. Sensoria may help you to identifies injury-prone running styles (heel striking, overpronating, etc.), then leverages a mobile app to coach the runner in real-time via audio cues.

  Ciorapii Sensoria sunt capabili sa afiseze informatii in timp real pentru datele preluate de catre senzori si desigur ca aplicatia pentru iOS poate genera diverse grafice pentru sesiunile noastre zilnice de fitness, ajutandu-ne sa devenim mai eficienti. Desi tehnologia in sine pare perfecta pentru cei care fac fitness in mod regulat, pretul de 149$ cu siguranta nu va fi extrem de atractiv pentru utilizatorii obisnuiti.