Coono coloreaza fiecare dintre notificarile afisate in iOS 7

0

  Coono este un tweak disponibil din cursul acestei dimineti in Cydia si dupa cum puteti observa din imaginea de mai sus, el a fost gandit in ideea de a aduce putina culoare pentru notificarile afisate in iOS 7. Tweak-ul este special gandit pentru a beneficia de pe urma noutatilor de design implementate de catre Apple in iOS 7, astfel ca el va prelua culoarea iconitelor aplicatiilor pentru a colora bannerele de notificari vizibile in LockScreen sau Notifications Center, culoarea fiind aplicata pe intreaga intindere a unei notificari.

Coono breathes live into your notifications by colorizing them with the dominant color of the notifications’ icon. This feature expands over banners, Lockscreen notifications and the headers in the NotificationCenter, preconfigured to bring you the best aesthetics.  If you feel like it you may fine tune the colors for yourself by adjusting transparency and saturation. A bunch of options for the Lockscreen background behind the notifications are in the package as well, like removing blur, changing the tinting and other adjustments.

  Coono are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre si prin intermediul sau poate fi ajustata transparenta sau saturatia culorii aplicate notificarilor noastre, insa modul de implementare nu poate fi modificat. Coono este disponibil la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.