Sondaj: Ce diagonala preferi sa aiba ecranul iPhone 6?

  In cursul zilei de ieri am vazut primele imagini cu panoul frontal al iPhone 6, iar in cursul noptii trecute au fost prezentate primele imagini cu machetele si carcasele iPhone 6. Conform unei analize rapide facute primului panou frontal al iPhone 6, dispozitivul ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.1 inch si nu de 4.7 inch, asa cum se credea pana acum. Combinand aceste informatii cu zvonurile publicate pana acum, avem 3 diagonale posibile pentru iPhone 6, cele de 4.7, 5.1 si 5.5 inch fiind prezentate.

  Avand in vedere ca indiferent de situatie avem de-a face cu o crestere a dimensiunilor terminalelor, iar acum va intreb ce ati prefera voi!


20 COMENTARII

  1. Daca Apple va putea implementa 4.7″ in maxim 134×64 ca dimensiune atunci votez 4.7″ , in caz contrar ar fi fost ok si un 4.3″

  2. hai sa zicem…5.1, ca sa pot simte si tu intradevar un telefon pt. net! 😉
    apropo!de acord cu @victor! ar fi super sa renunte la butonul home si v.om folosit butonul virtual! tot odata un display mai mare! 🙂

  3. Poate chiar si 4.3 ar fi o dimensiune adecvata fara a creste enorm dimensiunile telefonului.
    Ar fi fost interesant ca cei de la apple sa fi facut acest sondaj inainte de a fabrica noul 6

  4. Daca se straduiau putin inginerii de la apple tineau dimensiunile cadrului actual si displayul marit la un 4.2-4.3….ar fi suportat cadrul acest display care era super ok sau sa zicem marit extraordinar de putin .Daca mai maresc putin dimensiunea fizica sa suporte un 4.5 (optim) dar fara o trecere masiva de dimensiuni eu zic ca ar fi desirabil.La 4.7 deja e o idee cam mare pt un telefon de zi cu zi .pe care il doresti compact si comfortabil de utilizat.Dar ma rog daca e super ok ca hardware, 4.7 pe mine personal nu m-ar deranja ,mai mare de atat nu mi-as dori ca telefon pe care il port in permanenta.
    ps:am avut galasy s2, s4…plus alte smarturi pe android chiar si note2 si mi-a placut f mult ca si gadget dar nu ca telefon de zi cu zi.
    am si un note 3 in momentul de fata (demo live pe post de mini tableta ) f util pt ceea ce e gandit sa faca,dar ca telefon nu l-as dori totusi.

  5. 4.5 maxim ar fi ideal pentru mine. Si bezel free, sau ma rog, pe-aproape. Mai sus de atat eu zic ca trecem la alta categorie care nu se mai numeste telefon ! Nu am sa umblu cu geanta special ca sa tin paleta, sau cu pantalonii lasati pe partea cu “telefonul”. penibil…ridicol…

  6. @LarryBML:fii sigur ca Apple a facut un sondaj inainte si cerintele sant foarte mari pt. 4,7-5,5.Eu prefer 4,3-4,5 maxim.

  7. Uite frate ca mi sa adeverit sondajul asta. 4,5 este maximum pentru un ecran, ce trece peste este deja exagerat (parerea mea). Astia care au ales ecran de 4,7 sunt niste fanboy apple care nici nu stiu sa zica vreo specificatie a iPhone-ului lor.