Headphone Assistant ofera informatii importante ale iOS prin castile conectate la un iDevice

  Headphone Assistant este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem obtine informatii utile din iOS prin intermediul unor casti conectate la iDevice. Mai exact, tweak-ul ne poate oferi informatii despre ora, numele persoanelor care ne apeleaza sau textele notificarilor primite de la aplicatii, impreuna cu numele aplicatiilor care le-au trimis.

Do you turn on your device to check the current time or read notifications while listening to music with headphones? With this tweak, you don’t need to do that. This tweak tells you the current time, notifications and caller names with the headphone’s remote control.

  Headphone Assistant Pentru ca functioneaza peste orice alta aplicatie care ruleaza continut multimedia in iDevice-urile noastre, tweak-ul opreste intai rularea continutului multimedia pentru a oferi informatiile. Pentru a il activa va trebui sa apasam butonul pentru activarea Siri si vom primi automat toate informatiile pe care tweak-ul le poate furniza.

These are default behaviors:

  • Pause music and play with the remote button on the locked and dimmed screen – Tells the current time and play.
  • Press the remote button when you receive notifications on locked and undimmed screen – Tells notifications.<br>
  • When you receive a call or FaceTime – Tells the caller name.

  Headphone Assistant este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul precedentCraig Federighi este prezentat ca fiind noul Steve Jobs
Articolul următorInstaConfirm potenteaza functionalitatea Instagram
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.