Apple se pregateste pentru una dintre cele mai importante prezentari ale ultimilor ani

iPhone 6 cladire prezentare - iDevice.ro

  Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este o cladire construita de catre Apple special pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch in data de 9 septembrie, ea urmand a fi transmisa IN DIRECT din Cupertino. Aceasta este prima oara cand compania Apple construieste o asemenea cladire pentru lansarea unui produs atat de important, insa cei din Cupertino au foarte mare incredere in ceea ce urmeaza sa prezinte in cursul zilei de maine pentru lumea intreaga.

  Pornind de la cladire, continuand cu faptul ca Apple a invitat un grup complet nou de jurnalisti la eveniment si cu o transmisiune IN DIRECT, se pare ca ne asteapta o prezentare extrem de importanta. Stim ca Apple va prezenta iOS 8, iPhone 6, iPhone 6 Air si iWatch, insa chiar si asa, compania Apple are pregatite in continuare o sumedenie de surprize pentru noi si ele ar putea schimba complet modul in care ii utilizam terminalele mobile in urmatorii ani.

  Acestea fiind spuse, nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.