iPhone 6 se vinde de 6 ori mai bine decat iPhone 6 Plus, dar are o mare problema

  Aseară compania Apple a anunțat vânzări de 39.2 milioane de terminale iPhone în ultimele trei luni de zile, iPhone 6 și iPhone 6 Plus fiind în centrul unei creșteri de 16% în vânzările acestor terminale față de aceeași perioadă a anului trecut. Deși compania Apple nu a oferit oficial date privind vânzările terminalelor sale, o companie specializată pe analizarea de date furnizate de către aplicații ale App Store ne spune că iPhone 6 se vinde de 6 ori mai bine decât iPhone 6 Plus și asta pentru că este disponibil în cantități mai mari.

  În imaginea de mai sus aveți prezentată o listare a tuturor terminalelor iPhone aflate în utilizare în momentul de față în lumea întreaga, iPhone 6 reprezentând deja 6% din totalul unităților, iPhone 5S având un procend de peste 4 ori mai mare. Deși iPhone 6 înregistrează vânzări foarte bune, el nu generează același grad de interacțiune cu utilizatorii precum terminalul iPhone 6 Plus, iar graficul de mai jos demonstrează cât de important este ecranul mai mare.

  Deși numărul de terminale iPhone 6 active este de 6 ori mai mare decât cele de terminale iPhone 6 Plus active, cel din urmă dispozitiv generează o rată de interacțiune mai mare și acest lucru este cu adevărat surprinzător.