Prima Pagina aplicatii iPhone 6 se vinde de 6 ori mai bine decat iPhone 6...

iPhone 6 se vinde de 6 ori mai bine decat iPhone 6 Plus, dar are o mare problema

  Aseară compania Apple a anunțat vânzări de 39.2 milioane de terminale iPhone în ultimele trei luni de zile, iPhone 6 și iPhone 6 Plus fiind în centrul unei creșteri de 16% în vânzările acestor terminale față de aceeași perioadă a anului trecut. Deși compania Apple nu a oferit oficial date privind vânzările terminalelor sale, o companie specializată pe analizarea de date furnizate de către aplicații ale App Store ne spune că iPhone 6 se vinde de 6 ori mai bine decât iPhone 6 Plus și asta pentru că este disponibil în cantități mai mari.

  În imaginea de mai sus aveți prezentată o listare a tuturor terminalelor iPhone aflate în utilizare în momentul de față în lumea întreaga, iPhone 6 reprezentând deja 6% din totalul unităților, iPhone 5S având un procend de peste 4 ori mai mare. Deși iPhone 6 înregistrează vânzări foarte bune, el nu generează același grad de interacțiune cu utilizatorii precum terminalul iPhone 6 Plus, iar graficul de mai jos demonstrează cât de important este ecranul mai mare.

  Deși numărul de terminale iPhone 6 active este de 6 ori mai mare decât cele de terminale iPhone 6 Plus active, cel din urmă dispozitiv generează o rată de interacțiune mai mare și acest lucru este cu adevărat surprinzător.

 • nika

  Zaone ajuta-ma te rog cu un sfat. Tocmai m-am trezit cu iphone 6 al meu ca e stramb. Cum sa il indrept farabsa se sparga ecranul?

 • xuxu

  @nika, imposibil, iPhone 6 nu se indoaie. Vorbesti prostii

 • xuxu

  De fapt cred ca ai Samsung si recomandarea e sa te adresezi unui service autorizat Samsung

 • @nika: Astepti sa fie lansata oficial in Romania si mergi la un service Apple sa ti-l schimbe.

 • unu

  @nika,ecranul nu se sparge, ca are ioni

 • doe

  Pai si la service se schimba toate care se vor indoii ? Nu imi imaginez ca doar unele se indoaie pt ca e ceva rebut carcasa .

 • allingsm

  Eu credeam ca daca e mai vechi (batran) se indoaie.

 • nika

  L-am facut la loc cu mana asa incet. Credema e iphone 6 (fara plus) si azi dimineata m-am trezit cu el stramb. Tocmai mi-am comandat un bumber de aluminu. Din fericire ecranul a ramas intreg dupa ce l-am indreptat. Nu era chiar asa tare

 • NicKel

  on: trist… banuiam ca nici 6-le nu este intr-atat de rezistent #bendgate
  off: teribil de amuzante comentariile^^

 • Ovidiu

  Dragilor fiti atenti cum folositi iphone-urile, ca lu Apple i se indoaie de problemele voastre de directie, o sa dea vina pe utilizarea lor nepotrivita si pa! Iti cumperi altul daca vrei versiunea dreapta, inca 600$ la Apple, e simplu!

 • xuxu

  De-abia astept sa i se indoaie si lui zaone. Rad de ma … pe mine

 • Sergiu

  Nu stiu cum faceti dar eu am un 6 plus dar nu am probleme cu el bafta

 • Ciupanezu’

  Ma copii era de asteptat sa apara ceva probleme orice paleta de pinpong mai mare de 4″ creeaza probleme eu nu stiu cum pana acum nu a-ti aparut cu acest gen de comentarii e logic ca paleta iphone 6 este o paleta business care de obicei sta intr-un diplomat pe un birou nu la toti ciutanii care alearga cu el in buzunar sau il mai tin cate unii pe la buzunarele de la cur. Este normal ca atunci apple sa va trateze cu curul pentru utilizare inadecvata vrei telefon ieftin si simplu pentru utlizarea de zi cu zi in timpul serviciului sau in timp ce faci alte activitati ce impun efort fizic iti cauti in targ un nokia 5110 este foarte rezustent si tine bine la tavaleala si tine bacteria cam o saptamana si din punc de vedere al securitatii nici nu mai vorbesc nu ti-l fura nimeni