Orange te face vedetă TV cu o nouă ofertă prepay

  Orange România a lansat în cursul acestei dimineți o nouă ofertă prepay pentru proprii clienți utilizatori de cartele preplătite, provocându-i să participe într-un concurs care i-a putea transforma în vedere TV în țara noastră. Totul are la bază celebrele personaje Millidge și Doig, utilizatorii fiind invitați să danseze cât mai creativ pe ritmurile Boop de Boop, să se filmeze și să trimită înregistrarea la Orange. Pentru fiecare înregistrare Orange va oferi 1 GB de internet mobil la viteze 4G cadou utilizatorului și suplimentar posibile bonusuri de până la 200 de minute sau SMS-uri naționale și internaționale către fix și 200 MB internet pe mobil.

  Dintre toate înregistrările trimise de către utilizatori, Orange le va alege pe cele mai haioase care vor fi utilizate în viitorul spot de promovare pentru oferă, în el urmând a apărea inclusiv cele două personaje Millidge și Doig. Pentru a participa la concurs trebuie să vizitați website-ul Orange, să învățați dansul celor două personaje, să vă filmați și să trimiteți înregistrarea voastră către operator, apoi să vă bucurați de netul gratuit și să așteptați pentru a vedea dacă ați fost aleși.

Orange lansează oferta PrePay pentru care merită să dansezi

Bucureşti, 12 noiembrie 2014. Clienții noi sau existenți Orange PrePay au parte de o nouă ofertă alături de personajele favorite. Astfel, până pe 15 februarie, au șansa să devină vedete la TV în spoturile PrePay, alături de Millidge și Doig și să primească un bonus de 1000 MB internet pe mobil la viteze 4G. În plus, ei pot beneficia lunar de bonusuri de până la 200 de minute sau SMS-uri naționale și internaționale către fix și 200 MB internet pe mobil.

Pentru a obține bonusul de 1000 MB, clienții sunt invitați să se filmeze în timp ce dansează ca Millidge și Doig pe ritmurile Boop de Boop. Dacă filmul este selectat de Orange ca fiind printre cele mai haioase, înregistarea va apărea în reclama TV Orange PrePay alături de personajele preferate. Ca să participe în campanie, clienții trebuie să intre pewww.orange.ro/danseaza și să învețe dansul Boop de Boop, urmărind tutorialul video. Apoi sunt invitați să se filmeze în timp ce dansează, singuri sau alături de familie ori prieteni și să încarce înregistrarea video pe site. După validarea acesteia, bonusul de 1000 MB este alocat în contul PrePay.

Activarea bonusului cu minute și internet, oferit tuturor clienților PrePay, se face la numărul *100#, ramura Bonus sau din contul Orange, secțiunea Bonus unde pot alege bonus 200 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale și 200 MB internet pentru opțiunile de minim 6 euro credit sau bonus 50 de minute naționale și internaționale către fix sau SMS naționale și 50 MB internet pentru opțiunile de 5 euro credit.

“Noua campanie surprinde foarte bine spiritul clienților Orange PrePay, întotdeauna în mișcare, gata de acțiune și distracție. Abia așteptăm să îi răsplătim pentru dansurile lor. Această nouă propunere vine bineînțeles alături de o oferta atractivă cu mai multe beneficii, internet și minute naționale pentru opțiunile din oferta curentă PrePay.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager Prepay în cadrul Orange România.